Predaj, dvojizbový byt Prešov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
49 m²
neuvedené
2
nie
po rekonštrukcii
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
148.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

29666x zobrazená v zozname / 1125x zobrazená detailne / 48x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte svoje vysnívané bývanie v 2 izbovom byte, kde si môžete naplno vychutnávať výhody mestského životného štýlu s kompletnou občianskou vybavenosťou, kde máte všetko po ruke a zároveň si nerobiť starosti s potrebnou rekonštrukciou? Potom je táto ponuka bytu určená práve pre vás.
Ponúkame na prekaj veľmi pekný, slnečný, novo zrekonštruovaný 2izbový byt s loggiou s úžasným výhľadom na zelň.
Byt o výmere 49m2 + loggia sa nachádza na prízemí a prislúcha k nemu pivnica. Nachácha sa na obľubenom a veľmi vyhľadávanom Sídlisku ll.
DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývacej miestnosti, spálne, loggie, kúpeľne a samostatného WC
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Prešiel kompletnou rekonštrukciou - nové plastové okná, elektroinštalácia, murované jadro, sanita, interiérové dvere, bezpečnostné vstupné dvere, stierky, podlahy, dlažba, loggia.
BYTOVÝ DOM: Po rekonštrukcii, ktorá zahrňa zateplenie bytového domu, rekonštruovaný vchod, nový výťah, bezbariérovy vstup
LOKALITA: Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou.
V blízkosti sa nachádza materská škola, základná škola, detské ihrisko, nákupné možnosti, MHD. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. ID ponuky: PO-66612

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha49 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžiaáno
Garážnie
Výťaháno
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky