Predaj investičný 2i byt novostavba na Priekopníckej ulici

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Priekopnícka
47.6 m²
2
1
2
nie
áno
nie
nie
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
159.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2256x zobrazená v zozname / 66x zobrazená detailne / 66x zobrazená detailne tento mesiac

Real H ponúka na predaj investičný 2-izbový byt v Novostavbe nízkopodlažného bytového domu na Priekopníckej ulici - Podunajské Biskupice.

POPIS PROJEKTU:


Bytový dom novostavba na Priekopníckej ulici v Bratislave sa nachádza v Podunajských Biskupiciach. Ponúka bezpečné komunitné bývanie.

Bytový dom sa skladá z troch podlaží a zahŕňa 10 moderných 2. izbových bytových jednotiek. Na prízemí sa nachádzajú štyri exkluzívne 2 izbové byty s predzáhradkami, ktoré ponúkajú súkromie a priestor na oddych. Prvé poschodie je venované štyrom pavlačovým 2 izbovým investičným bytom. Na poslednom poschodí sú situované dva 2 izbové byty s terasami, poskytujúcimi výhľad a komfortné bývanie.

Dom ako aj hlavná vstupná brána do súkromného komplexu bude uzatvorená bránou na diaľkové ovládanie. Parkovacie státia pred bytovým domom sú dostupné na predaj aj s prípravou na nabíjanie elektrických vozidiel, stojisko na bicykle, zeleň.

INFORMÁCIE O BYTE:


Byt C02 o výmere byt 47,60 m2

Byt pozostáva:


Vstupná chodba: 5,70m2
Kúpeľňa s toaletou: 4,95m2 Kuchyňa: 5,75m2 Obývacia izba: 18,90m2 Spálňa: 12,30m2

Vybavenie:


Byt sa ponúka na predaj v štandarde, ktorý je zahrnutý v cene bytu a pozostáva /laminátové podlahy, obklady a dlažby, kompletná sanita, interiérové dvere/. Byt bude mať svoj vlastný plynový prietokový kotol, predprípravu na klimatizáciu, podlahové kúrenie, rekuperáciu.

Cena bytu: 159.000€ (k bytu je potrebné dokúpiť vonkajšie parkovacie státie za cenu 8.000€)

Financovanie 10% pri podpise zmluvy o budúcej zmluve - 90% po kolaudácii

Stavba bude dokončená a skolaudovaná na jeseň 2025.

Projekt bytový dom Priekopnícka realizuje bratislavská stavebná spoločnosť SelaStav s.r.o, ktorá pôsobí na trhu viac ako 15 rokov. SelaStav sa špecializuje na komplexnú výstavbu rodinných a bytových domov.

Technické parametre:


Obvodové murivo z pálenej tehly 30 cm Zateplenie 15 cm Vnútorné nosné murivo z keramických tvárnic Vnútorné deliace priečky z pórobetónových tvaroviek Stropy železobetónové prefabrikované Strecha plochá Okná – plastové šesťkomorové s izolačným trojsklom, znížený vnútorný parapet
Energetická trieda A0 Rekuperácia v každej obytnej miestnosti

Lokalita


Bytový dom sa nachádza v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou, ktorá zabezpečuje kvalitné bývanie kúsok od centra mesta. V blízkosti rýchle napojenie na diaľničný obchvat, zástavka MHD je vzdialená cca 100 m od domu čo zaručuje rýchlu dostupnosť do mesta.
V tesnej blízkosti je Lesopark Vrakuňa s náučnými chodníkmi, detskými ihriskami a Malý Dunaj popri ktorom je novovybudovaný a udržiavaný cyklistický chodník pre cyklistov, korčuliarov a bežcov, ktorý vedie až k Veľkému Dunaju na Dunajskú hrádzu.

Projekt ,,Priekopnícka" ďalej ponúka na predaj:


2i byty s terasou o celkovej výmere od 39,45m2 + 19,90m2 terasa v štandarde s cenou 184.900€ (k bytu je potrebné dokúpiť vonkajšie parkovacie státie za cenu 8.000€) 2i byty o celkovej výmere od 47,20m2 v štandarde s cenou 159.000€ (k bytu je potrebné dokúpiť vonkajšie parkovacie státie za cenu 8.000€) 2i byty s predzáhradkou o celkovej výmere od 47,20m2 v štandarde s cenou od 184.900€ (k bytu je potrebné dokúpiť vonkajšie parkovacie státie za cenu 8.000€)

Kontakt pre informácie a obhliadky


Mgr. Rajzíková Soňa
www.realh.sk
https://priekopnicka.sk/

V prípade, že Vás naša ponuka osloví, radi Vám pomôžeme s vybavením financovania resp. pomôcť predať Vašu nehnuteľnosť a zabezpečiť zosúladenie predaja a kúpy Vášho nového bývania, aby ste sa mohli pohodlne a plynulo presťahovať.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha47.6 m²
Úžitková plocha47.6 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicanie
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciavýchod/západ
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky