Predaj, pozemok pre rodinný dom 761 m2 Kľak, s úze...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žarnovica
Lokalita.: Kľak
761 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Pozemky - bývanie
73.000,- €
95,93 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

1553x zobrazená v zozname / 86x zobrazená detailne / 86x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj slnečný rovinatý stavebný pozemok pre rodinný dom alebo chalupu, na ktorý je vydané právoplatné rozhodnutie o umiestnení stavby na výstavbu rodinného domu v malebnej obci Kľak v okrese Žarnovica. Pozemok je situovaný v tichej, slnečnej časti obce Kľak v prekrásnej scenérií s krásnym výhľadom na okolitú prírodu. Okolo pozemku sú vysadené ihličnaté stromy, ktoré zabezpečujú jeho úplné súkromie.

LOKALITA:


Pozemok sa nachádza na konci obce Kľak s krásnymi výhľadmi v prekrásnej scenérii na okolitú prírodu pohoria Vtáčnik.
INŽINIERSKE SIETE:

Na pozemok je vydané právoplatné


rozhodnutie o umiestnení stavby na výstavbu rodinného domu. V rámci územného rozhodnutia je vyriešené napojenie domu na verejný vodovod, elektrinu a plynovod . Odpadové vody budú zachytávané do žumpy, nakoľko v obci Kľak nie je verejná splašková kanalizácia. Popred pozemok vedie obecná asfaltová komunikácia, z ktorej je pozemok priamo prístupný.

NÁZOR MAKLÉRA:


Ak túžite po pokoji v lone krásnej prírody, turisticke -pohorie Vtáčnik, hubárčení, cyklotrasy, v blízkosti lyžiarske stredisko Salamandra rezort (21 km), vodný raj Vyhne (27 km), plochá dráha Žarnovica (17km) je toto pre vás ideálne miesto na bývanie.
ID ponuky: ZC-67460

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku761 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky