PREDAJ: Pozemok pre výstavbu rodinného domu, 820 m2, Nová Baňa - Vinič

Prečítajte si viac o lokalite
Nová Baňa
Štát.: Slovensko
Mesto.: Žarnovica
Lokalita.: Nová Baňa
Ulica.: Viničná cesta
820 m²
áno
230V
predaj - Pozemky - bývanie
32.900,- €
40,12 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2058x zobrazená v zozname / 326x zobrazená detailne / 326x zobrazená detailne tento mesiac

NEVÁHAJ A STAVAJ!


ZÍSKAJ PRIJEMNÉ BÝVANIE V MALOM MESTE, S DOBROU DOSTUPNOSŤOU NA DIAĽNICU R1.
V NOVEJ BANI VŠAK NEHĽADAJ ROVINU, V NOVEJ BANI HRÁ SA NA NÔTU NA INÚ!

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj pozemok pre výstavbu rodinného domu blízko historického centra, v baníckom meste, na Viničnej ceste v Novej Bani.

PREDMET PONUKY


Slnečný, svahovitý pozemok s orientáciou juho-západ, o výmere 820 m2 situovaný v kľudnom prostredí, v zastavanom území mesta (intraviláne), na konci uličnej zástavby rodinných domov, s asfaltovou prístupovou cestou.
Z inžinierskych sietí je dostupné:
- el. vedenie na hranici pozemku,
- plyn v dosahu najbližších rodinných domov.
Pre zabezpečenie pitnej vody je potrebné vybudovať vlastnú studňu a pre likvidáciu odpadových vôd nepriepustnú žumpu, príp. realizovať návrhy projektanta rodinného domu.

V ÚZEMNOM PLÁNE MESTA NOVÁ BAŇA JE POZEMOK URČENÝ PRE VÝSTAVBU RODINNÉHO DOMU, S KOEFICIENTOM ZASTAVANOSTI 20% A REGULATÍVOM MAX. 2 NADZEMNÉ PODLAŽIA.

POZEMOK SA NACHÁDZA MIMO ZOSUVNÉHO PÁSMA!



LOKALITA
Viničná cesta v Novej Bani je kľudnou lokalitou mesta situovanou v peknom prírodnom prostredí s výhľadmi na okolie Novej Bane a dostupnosťou do centra mesta do 10 minút pešou chôdzou.
Nová Baňa je príjemným mestom s baníckou históriou, kompletnou občianskou vybavenosťou pre jeho obyvateľov a návštevníkov (úrady, banky, kostoly, lekári, ZŠ, MŠ, firmy, sieť obchodov a služieb, športovísk a i.) a vynikajúcou dostupnosťou na diaľnicu R1, s dojazdom do okresného mesta Žarnovica (15 km) 15 minút a väčších miest do 1 hodiny (Žiar nad Hronom 25 min., Zvolen 35 min., B. Bystrica 45 min., Nitra 35 min., Levice 25 min., Bratislava 1 h 25 min.)

HODNOTENIE MAKLÉRA


Pozemok je vhodný pre výstavbu rodinného domu v príjemnom prostredí okrajovej časti mesta s rozptýleným osídlením, s priamou prítomnosťou prírody a dobrou dostupnosťou do centra mesta.
Pri výstavbe je potrebné rešpektovať danosti prostredia a terénu, v ktorom sa Nová Baňa nachádza. Odmenou sú pekné výhľady, rozptýlené osídlenie a pokojné prostredie pre každodenný život, ktoré prináša rýchlu regeneráciu.
Výhodou Novej Bane je rýchla dostupnosť do väčších miest vďaka blízkosti diaľnice R1.

VÝSTAVBA RODINNÉHO DOMU A BÝVANIE V TOMTO MESTE MÔŽE BYŤ ALTERNATÍVOU PRE ŽIVOT V INOM MESTE AJ VĎAKA PRIAZNIVEJ CENE POZEMKU!

CENA


32 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. V prípade požiadavky klienta zabezpečíme pomoc pri financovaní kúpy pozemku.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku820 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
El. napätie230V
Plynáno
Terénsvahovitý
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky