Predaj rodinného domu v tichej lokalite Gruzínska ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Gruzínska 21
260 m²
6
áno
pôvodný
áno
predaj - 5 a viac izbový byt
680.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

535x zobrazená v zozname / 52x zobrazená detailne / 52x zobrazená detailne tento mesiac

Predaj priestranného rodinného domu v tichej lokalite na Gruzínskej ul. v Ružinove - časť Prievoz
Dvojpodlažný, podpivničený rodinný dom leží na pozemku s rozlohou 564 m2, úžitková plocha domu je 260 m2,
Dom bol postavený v roku 1986 , má tehlovú konštrukciu so sedlovou strechou, drevené okná aj podlahy, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom
Dom je ideálny aj pre podnikateľov, keďže disponuje viacerými skladmi a veľkou dvojgarážou.

IS: elektrina, voda, plyn, kanalizácia


Parkovanie: 2x garáž ako súčasť domu, možnosť voľného parkovania na príjazdovej ceste
Dispozičné riešenie domu:
Na spodnom podlaží sa nachádza kotolňa, práčovňa, slovenská izba, sklad, dielňa a garáž pre 2 vozidlá, 1 izbový byt, kúpelňa,
Vo zvýšenej časti sa nachádza vstupný priestor, 3 x izba, balkon, kúpelňa,
V zníženej časti jedna veľká rozsiahla miestnosť – obývacia izba s krbom spolu s jedálenskou časťou a kuchyňou, s východom na priestrannú terasu, Spolu tento priestor vytvára ideálne miesto na rodinné stretnutia a spoločné chvíle strávené s blízkymi.
Dispozícia domu je premyslene navrhnutá tak, aby poskytovala dostatok súkromia, ale zároveň umožňovala spoločné rodinné chvíle.
dom situovaný v tichej časti Bratislavy s výbornou dostupnosťou do centra mesta a kompletnou občianskou vybavenosťou v blízkosti.
Dom je v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave a je ihneď obývateľný. Svojou dispozíciou, kvalitou a polohou je ideálnym miestom pre rodinu hľadajúcu spojenie pohodlného bývania s možnosťou podnikania alebo pre tých, ktorí si potrpia na priestor a súkromie.
Dom je situovaný v tichej časti Bratislavy s výbornou dostupnosťou do centra mesta a kompletnou občianskou vybavenosťou v blízkosti.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha260 m²
Počet izieb6
Stavpôvodný
Statusaktívne
Terasaáno
Garážáno
Postavené ztehla

Vaše hodnotenie ponuky