Predaj, rodinný dom Bartošova Lehôtka, bungalov s ve...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Bartošova Lehôtka
1406 m²
2647 m²
neuvedené
6
áno
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - Rodinný dom
469.990,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

7775x zobrazená v zozname / 670x zobrazená detailne / 184x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj veľkú budovu s pozemkom v obci Bartošova Lehôtka. Budova sa nachádza v oplotenom areále, v súčasnosti sa využíva na komerčné účely. Je postavená v štýle bungalovu s vlastným parkoviskom, skleníkom a veľkými záhradnými plochami. Po niekoľkých nenáročných administratívnych a stavebných úkonoch sa ponúka skvelá možnosť využitia budovy na bývanie vo viacerých veľkometrážnych bytoch. Prítomnosť všetkých inžinierskych sietí /obecný vodovod, plyn, elektrina, vlastný septik/a blízkosť diaľničného napojenia zvyšuje atraktivitu nehnuteľnosti. Ak si plánujete vytvoriť netradičné bývanie s vybranými spoločníkmi podľa Vašich vysnených predstáv oplatí sa Vám prísť pozrieť a zauvažovať nad kúpou. ID ponuky: XX-53729

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2647 m²
Celková rozloha1406 m²
Úžitková plocha1406 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátB

Vaše hodnotenie ponuky