Predaj, rodinný dom Lovča, pri Žiari nad Hronom, výb...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Lovča
1 m²
912 m²
neuvedené
5
nie
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - Rodinný dom
185.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

208x zobrazená v zozname / 44x zobrazená detailne / 44x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj klasický rodinný dom v obci Lovča, 5km od mesta Žiar nad Hronom. Dom v tvare L je postavený z kvádrov , strechu má pokrytú škridlou. Z časti je podpivničený. Väčšina okien je vymenená za plastové. Kúrenie v dome je zabezpečené plynovými gamatkami, ohrev teplej vody elektrickými bojlermi. Dom má k dispozícii všetky inžinierske siete, obecný vodovod, elektrinu aj plyn. Odpad je odvádzaný do žumpy. Okrem vodovodu má dom aj vlastnú studňu, ktorú momentálne využíva.
DISPOZÍCIA: V prednej časti so samostatným vstupom je chodba, komora, kúpeľňa s WC, kuchyňa a 2 veľké izby. Ďalším vstupom zo dvora sú dve miestnosti bez kúrenia a bez vody. V zadnej časti domu so samostatným vstupom je chodba, kuchyňa, izba, kúpeľňa s WC a špajza. V uzavretom dvore je hospodárska budova a prístrešok na drevo. K domu patrí záhrada s ovocnými stromami.
VÝHODY: Dom je pripravený na okamžité bývanie a má všetky predpoklady využitia aj ako viac generačný. V prípade rýchleho jednania je možnosť zľavy.

LOKALITA: V obci má skvelú polohu.


NÁZOR MAKLÉRA: Ak uprednostňujete bývanie na dedine v blízkosti mesta, tento dom by mohol byť pre Vás vhodný.
ID ponuky: ŽH-66588

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku912 m²
Úžitková plocha1 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky