Predaj, rodinný dom Naháč, s garážou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Naháč
160 m²
1431 m²
neuvedené
4
áno
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - Rodinný dom
115.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

6924x zobrazená v zozname / 536x zobrazená detailne / 328x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný starší rodinný dom v obci Naháč, okr. Trnava, postavený na pozemku s výmerou 1431 m2 a šírkou 16 m. K domu patrí garáž s automatickou bránou a hospodárska budova. Pôvodný dom postavený v roku 1960, prístavba v roku 1968.
DISPOZÍCIA: vstupná chodba, 4 nepriechodné izby, priestranná kuchyňa, kúpeľňa s WC, špajza, komora, v zadnej časti domu letná kuchyňa a technická miestnosť so samostatným vchodom.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: v roku 2010 nová strecha (spevnenie trámov, debnenie, strešná krytina), v roku 2014 čiastočne vymenené plastové okná. Inak je dom v pôvodnom stave. Dispozícia a úžitková plocha 160 m2 umožňuje variantné riešenia dispozície pri rekonštrukcii podľa predstáv nového majiteľa.
Inžinierske siete: obecná voda, elektrika, plyn, odpad riešený septikom (obec nemá kanalizáciu).

Kúrenie plynovým kotlom (radiátory).


Záhrada s výmerou takmer 1000 m2 je v miernom svahu, s celodenným slnkom.
Nehnuteľnosť je bez tiarch, kúpou voľná.
LOKALITA: Naháč je príjemná malá obec na úpätí pohoria Malé Karpaty, ktorá Vám poskytne pokojné celoročné či víkendové/sezónne bývanie, veľa možností pre turistiku, cyklotrasy. Dostupnosť: TT 23 km, SE 28 km, PN 30 km.

ID ponuky: TT-67085



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1431 m²
Celková rozloha160 m²
Úžitková plocha160 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátE

Vaše hodnotenie ponuky