Predaj, rodinný dom Ostrov - ZNÍŽENÁ CENA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Ostrov
131 m²
918 m²
neuvedené
3
áno
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - Rodinný dom
155.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

40661x zobrazená v zozname / 5693x zobrazená detailne / 286x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj trojizbový rodinný dom v obci Ostrov pri Piešťanoch. Dom po čiastočnej rekonštrukcii v tichej bočnej, slepej uličke blízko centra, rozloha pozemku 918m2, rozmery 40x23m. Zastavaná plocha domu 131m2, hospodárska budova s dvorom 205m2, garáž s montážnou jamou o rozlohe 29m2 a záhradou o rozlohe 553m2.
Jednopodlažný rodinný dom s pochôdznou povalou prešiel čiastočnou rekonštrukciou a je vhodný na okamžité nasťahovanie. Parkovanie je možné v garáži, pred ňou, ako aj pred domom. Strecha v dobrom stave, kúrenie do radiátorov na plynový kotol, nové plastové okná, náklady na bývanie cca. 150 eur.
Prešiel čiastočnou rekonštrukciou: radiátory + rozvody kúrenia, plastové okná, kotol kúrenia a ohrevu vody.
Hospodárska budova ponúka možnosť chovu zvierat. Na pozemku sa nachádza altánok, letná kuchyňa a pivnica. Na priestrannom pozemku je možné pestovanie plodín, postavenie bazénu alebo možnosť výstavby ďalšieho rodinného domu.
Dispozícia: vstupná chodba, kuchyňa s jedálenským stolom, spálňa, technická mestnosť s vodárničkou, komora, kúpeľňa s WC, priechodná obývacia izba a detská izba.
Inžinierske siete: elektrina, voda /na pozemku dve vlastné studne), plyn, kanalizácia. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0918.530.509 ID ponuky: XX-60744

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku918 m²
Celková rozloha131 m²
Úžitková plocha131 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuszľava
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG