Predaj, rodinný dom Prestavlky, s veľkým pozemkom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Prestavlky
182 m²
2695 m²
neuvedené
4
áno
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - Rodinný dom
152.500,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

4108x zobrazená v zozname / 244x zobrazená detailne / 244x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj samostatne stojaci rodinný dom s krásnym slnečným rovinatým pozemkom o výmere 2695m2 s garážou a hospodárskou budovou, ktorý sa nachádza v obci Prestavlky.
DISPOZÍCIA: Dispozične pozostáva z priestrannej kuchyne, štyroch obytných miestností, kúpeľne s WC, technickej miestnosti. Na pozemku je postavená garáž a hospodárska budova.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: V rodinnom dome sú plastové okná, plávajúce podlahy v izbách, strecha škridla, dom je napojený na verejný vodovod, elektrika 220/380V, odpad je riešený žumpou. Vykurovanie plynovým kotlom, ako variantu je možné kúrenie aj pevným palivom.

VÝHODY:


- ihneď voľný
- zachovalý ihneď obývateľný stav
- veľká rovinatý záhrada
- kľudné prostredie v peknej prírode

ID ponuky: ŽH-67321



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2695 m²
Celková rozloha182 m²
Úžitková plocha182 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky