Predaj, rodinný dom Žiar nad Hronom, v tichej štvrti...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Žiar nad Hronom
1 m²
960 m²
neuvedené
6
áno
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - Rodinný dom
239.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

304x zobrazená v zozname / 52x zobrazená detailne / 52x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodinný dom s garážou a záhradou v lukratívnej časti IBV v meste Žiar nad Hronom.
DISPOZÍCIA: Pod celou plochou domu je vybudovaný suterén, v ktorom sú 4 miestnosti, v súčasnosti využívané ako kuchyňa, skladová a technická miestnosť a pivnica. Na podlaží sa cez verandu vchádza do chodby a z nej do špajze, kúpeľne s vaňou a WC a 3 izieb. Na poschodí je ďalšia izba s výstupom na balkón. Ostatné podkrovné časti nie sú využívané.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Dom vybudovaný z kvádrov má napojenie na všetky inžinierske siete (mestský vodovod, plyn, kanalizácia, elektrina). Má vymenenú novú strechu, kúrenie a ohrev vody sú zabezpečené plynovým kotlom.
VÝHODY: Má vynikajúcu polohu v ideálne zastavanej lokalite a v blízkosti zelene. V primeranej vzdialenosti je aj materská škôlka a mestský park s kúpaliskom.

NÁZOR MAKLÉRA: Ak túžite bývať v domčeku so záhradou v tichom prostredí a zároveň v meste, tento dom Vám môže všetko splniť.

ID ponuky: ŽH-67213



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku960 m²
Úžitková plocha1 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžianie
Garážáno
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky