PREDAJ – stavebný pozemok so starším RD, 1.201 m2, Marianka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Marianka
Ulica.: Potočná
1201 m²
verejný vodovod
áno
230V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
359.099,- €
299,- €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

9556x zobrazená v zozname / 608x zobrazená detailne / 200x zobrazená detailne tento mesiac

BHS Reality - z poverenia majiteľa ponúka exkluzívne na predaj pozemok v obci Marianka, v tichom a lukratívnom prostredí na úpätí Malých Karpát, neďaleko Bratislavy. Na pozemku sa nachádza starší rodinný dom, na ktorého demoláciu je vydané povolenie. Tým sa pozemok stáva vhodným na výstavbu rodinného domu, s výzvou pre architekta a nielen s možnosťou atypického zasadenia do svahovitého terénu, s umiestnením presne podľa predstáv budúceho majiteľa.

Pozemok s rozlohou 1.201 m2 (šírka približne 30 m x dĺžka 40 m) má obdĺžnikový tvar s jedným skoseným rohom. Od prístupovej cesty je na rovine, potom pokračuje stredným stúpaním smerom na juho-západ, kde na kopci končí hranicou so susedným pozemkom. Asi polovicu pozemku (hornú časť) tvoria stromy. Pozemok je umiestnený v zastavanej časti obce na Potočnej ulici (viď. katastrálna mapa v obrazových prílohách), takmer celý je oplotený. Z inžinierskych sietí je na pozemku elektrina, vodovod a kanalizácia, pripojenie na plyn je pred pozemkom.

Na pozemku sa nachádza studňa a tiež stará stodola. Vo vyššie položenej časti pozemku smerom k juhu bol kedysi vybudovaný menší skleník, využívaný ešte pred vzrastom okolitých drevín na dopestovanie zeleniny. Rodinný dom je vhodný iba na demoláciu. Zadná časť pozemku je zarastená náletovými krami a mladými stromami, predná polovica pozemku pozdĺž prístupovej asfaltovej cesty je na rovine.

Prístup na pozemok je možný odbočením z hlavnej cesty obce (Karpatská ulica) buď na Štúrovu ulicu okolo Obecného úradu ku kaplnke sv. Floriána alebo sa k tomuto bodu dá dostať z Námestia 4. apríla a ďalej, od kaplnky, smerom na juho-východ po ulici Podhájska alebo po Potočnej ulici. Ide o bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti s možnosťou parkovania na pozemku. Potočná ulica je tichá a pokojná ulička, ktorá je slepá a končí asi po 400 metroch ... v lese.


Obec Marianka je malebná obec, známa ako najstaršie pútnické miesto na Slovensku. Obec sa nachádza asi 19 km severne od hlavného mesta Bratislavy, v južnej časti Záhoria. Obec má okolo 2.350 obyvateľov, ponúka základnú občiansku vybavenosť, pravidelnú autobusovú linku do Bratislavy. Je vyhľadávanou nielen pre možnosti športového turistického a cyklistického vyžitia v Malých Karpatoch ale najmä pre bývanie, poskytujúce kľud, ticho a dedinský ráz obce bez bytoviek a panelákov.

Nehnuteľnosť je k dispozícii ihneď. Cena pozemku je 299,- Eur/m2, je konečná, t.j. vrátane sprostredkovateľskej provízie, právneho a realitného servisu a prípadných hypotekárnych služieb.

Ďalšie otázky a informácie na tel. č.: , Iva Bedejová.



©Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BHS Reality, s.r.o..

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1201 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Orientáciaseverovýchodná
Terénsvahovitý
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky