Predaj, trojizbový byt Zvolen, Západ - ZNÍŽENÁ CENA ...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
67 m²
neuvedené
3
nie
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
136.900,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

1543x zobrazená v zozname / 98x zobrazená detailne / 98x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte slnečný, útulný, priestranný, čiastočne zrekonštruovaný trojizbový byt na obľúbenom sídlisku Západ? Tak už ste práve našli, tento pekný byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome s novým výťahom.
DISPOZÍCIA: Trojizbový byt o rozlohe 67 m2 pozostáva z troch nepriechodných obytných miestností, veľkej kuchyne, murovanej kúpeľne s vaňou, oddeleného WC, chodby, k bytu prislúcha aj pivnica.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: V izbách sú plávajúce podlahy, v kuchyni, chodbe, kúpeľmi a WC dlažba, veľkou výhodou je murovaná kúpeľňa s vaňou, oddelené WC. Bytový dom bol zateplený a má nový moderný výťah.
LOKALITA: Do centra mesta 5 minút pešo. S blízkosťou obchodných centier, reštaurácií, športových zariadení, autobusovej zastávky a škôl a škôlok, táto lokalita poskytuje všetko, čo potrebujete na pohodlný život. zeleň. Ďalšou veľkou výhodou je rýchle pripojenie na R1.

VÝHODY:


- priestranný slnečný byt orientovaný východ - západ s krásny výhľadom,
- okamžite voľný
- skvelá občianska vybavenosť,
- rýchle pripojenie na R1

Doporučujem obhliadku.


ID ponuky: ZV-66548

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha67 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuszľava
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťaháno
Klimatizácianie
Energetický certifikátB

Vaše hodnotenie ponuky