Predaj, záhradná chata Kremnica - EXKLUZÍVNE HALO RE...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Kremnica
51 m²
329 m²
neuvedené
1
nie
pôvodný
nie
nie
predaj - Záhrady
26.500,- €
80,55 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

913x zobrazená v zozname / 93x zobrazená detailne / 93x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj krásnu záhradu s murovanou podpivničenou chatkou na pozemku s celkovou výmerou 329 m2 v záhradkárskej osade v historickom meste Kremnica, s možnosťou využitia na pestovanie ovocia a zeleniny a na relax v krásnej prírode .
DISPOZÍCIA: V hornej časti záhrady sa nachádza murovaná podpivničená chatka, ktorá pozostáva z obytného prízemia, kde sa nachádza aj piecka, odtiaľ sa po drevených schodoch dostaneme k odpočinkovej časti. Podpivničená časť slúži v súčasnosti na uskladnenie ovocia a zeleniny. V záhrade sú ovocné stromy, jablone, hrušky, slivky, kríky ríbezle
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Chatka je v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave. Na polievanie slúži nádrž s dažďovou vodou - možnosť napojenia na rozvod úžitkovej vody v záhradkárskej osade. Tiež je možnosť napojenia chatky na elektriku. Prístup ku záhrade je možný aj autom po spevnenej ceste, možnosť parkovania v tesnej blízkosti záhradky.

VÝHODY:


- udržiavaná záhrada s murovanou chatkou
- ihneď voľná
- s dobrou dostupnosťou
- krásny výhľad
LOKALITA: Chatka sa nachádza 10 minút od centra mesta, ktoré ponúka obyvateľom všetky výhody historického mesta a zároveň dostatok priestoru na športové aktivity (lyžiarske stredisko Krahule, Skalka), či prechádzky v prírode, hubárčenie.

ID ponuky: ŽH-67639



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku329 m²
Celková rozloha51 m²
Úžitková plocha51 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky