Predaj, záhradný pozemok 570 m2 Bartošova Lehôtka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žiar nad Hronom
Lokalita.: Bartošova Lehôtka
570 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Záhrady
15.990,- €
28,05 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

5288x zobrazená v zozname / 286x zobrazená detailne / 199x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj krásnu slnečnú záhradu so záhradnou chatkou v Bartošovej Lehôtka, vzdialenej len 12 km od mesta Žiar nad Hronom a 6 km od historickej Kremnice.
Na pozemku o výmere 570 m2 je chatka s elektrikou, a plechová miestnosť na odkladanie náradia. Voda úžitková, pod záhradou je aj pitná voda. Nájdeme tu ovocné stromy, čerešňu, jablone. Šikovná slnečná záhrada poskytuje možnosť pestovať zeleninu alebo využiť ju na relax.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:


V obci Bartošova Lehôtka je autobusové spojenie, obchod, kostol, materská škola.
Krásna okolitá príroda poskytuje nádherné prírodné prostredie a scenériu pre túto oblasť, je obľúbeným cieľom pre milovníkov prírody a oddychu. Okolie je bohaté na lesy, kopce a turistické trasy, ktoré ponúkajú množstvo možností na prechádzky, turistiku, cyklistiku, hubárčenie a iné outdoorové aktivity. Je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú únik z mestskej rutiny a chcú si užiť pokoj a krásu prírody. Doporučujem obhliadku!

ID ponuky: ŽH-67226



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku570 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky