Predaj, záhradná chata Malachov, STUPY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Malachov
45 m²
624 m²
neuvedené
2
nie
pôvodný
nie
nie
predaj - Záhrady
39.000,- €
62,50 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

13012x zobrazená v zozname / 446x zobrazená detailne / 220x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rekreačnú chatu v blízkosti Banskej Bystrice, časť Malachov. Chata je postavená na pozemku o rozlohe 624 m2. Jej zastavaná plocha je 17 m2. Jedná sa o trojpodlažnú stavbu. Je napojená na elektrinu. Dažďovú vodu je potrebné odvádzať do zberných nádob na zalievanie. Voda ani kanalizácia nie je v blízkosti chaty, prípadne je tu možnosť vybudovania vlastnej studne. Chatovú romantiku dopĺňa suchá toaleta - latrína.

DISPOZÍCIA:


V suteréne sa nachádza pivnica so samostatným vchodom, ktorá však môže slúžiť aj ako letná kuchynka. Na prízemí, kde je umiestnený hlavný vstup, je spoločenská miestnosť s krbom, a na poschodí sa nachádza izba.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Nehnuteľnosť je v dobrom technickom stave, je potrebné len spodok chaty ešte omietnuť. Zvyšok doladiť ostáva už na vás podľa vlastného vkusu a potreby. Je napojená na elektrinu.

LOKALITA:


Chatka sa nachádza v časti Malachov - Stupy a je umiestnená hneď na začiatku záhradkárskej oblasti, čo umožňuje ľahký prístup autom až k chate.
NÁZOR MAKLÉRA:
Chata je situovaná v absolútne tichom prostredí s krásnymi výhľadmi. Ak ste milovníkom prírody a radi záhradkárčite tak táto ponuka je pre vás ako stvorená.

ID ponuky: BB-67046



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku624 m²
Celková rozloha45 m²
Úžitková plocha45 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky