PREDAJ:záhradná chatka so záhradou 374 m2; Tulská-B. Bystrica; 22.000€

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
Ulica.: Tulská
374 m²
nie
nie
nie
predaj - Záhrady
22.000,- €
58,82 €/m2 dohoda možná
Ponúknite vlastnú cenu

16769x zobrazená v zozname / 1011x zobrazená detailne / 87x zobrazená detailne tento mesiac

ADRIREAL v zastúpení majiteľa ponúka na predaj záhradnú chatku so súpisným číslom a záhradou o výmere 374 m2 v záhradkárskej osade na Tulskej ulici v Banskej Bystrici. V záhrade sa nachádzajú ovocné stromy - čerešňa, jabloň, orech, ovocné kríky - ríbezle. Záhrada je svahovitá, má kaskádovitú úpravu. V okolí sa nachádza množstvo zelene, stromov - nádherná prírodná scenéria.

Na hornej hranici pozemku je vodovodná prípojka na úžitkovú vodu, voda sa využíva zo záchytných prameňov. Chatka nie je napojená na vodu, ani nemá elektriku (v tejto časti záhradkárskej osady vôbec nie je možné sa pripojiť na elektriku). Prístup je možný iba pešo, autom je možné sa dostať iba k hornej bráne. Chatku je možné plnohodnotne využívať, v hornej časti je priestor využiteľný na prespávanie (kapacita cca 3-4 postele).

V prípade rýchleho jednania ZĽAVA je možná. Pre obhliadky kontaktujte: Astalošová, alebo .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku374 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpadunie
Vodanie
El. napätienie
Kanalizácianie
Inžinierske sietenie
Terénsvahovitý
Prístupová cestaneupravená cesta

Vaše hodnotenie ponuky