Predaj, záhradná chata Malé Kršteňany - EXKLUZÍVNE H...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Malé Kršteňany
16 m²
400 m²
neuvedené
1
nie
pôvodný
nie
nie
predaj - Záhrady
23.499,- €
58,75 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

8057x zobrazená v zozname / 534x zobrazená detailne / 312x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj záhradu s murovanou chatkou v príjemnom prostredí záhradkárskej oblasti v Malých Kršteňanoch. Majitelia už nemajú dostatok času pre starostlivosť o záhradku a tak sa ju rozhodli predať, ku prevodu však bude pripravená a uprataná. Murovaná, podpivničená chatka stojí na pozemku s rozlohou 400m2. Ku chatke vedie spevnená kameninová, neskôr trávna cesta.
DISPOZÍCIA: Podlažie s obytnou miestnosťou (dve okná s drevenými okenicami, liatinová piecka), predsieň, terasa, povala, murovaná pivnica s dvomi miestnosťami.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: V chatke bola približne pred štyrmi rokmi natiahnutá nová elektrifikácia meďenými káblami. Pristavená povala z OSB dosiek, krov z masívu, plechová strecha.
VÝHODY: K dispozícií suchá toaleta a úžitková voda na pozemku, rodiace ovocné stromy (3x jabloň, 1x čerešňa, 1x slivka), jahody, černice a okrasné kríky.
NÁZOR MAKLÉRA: Dispozične príjemná chatka so zdravým potenciálom.
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907.859.190 ID ponuky: PE-65689

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku400 m²
Celková rozloha16 m²
Úžitková plocha16 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG