Predám priestranný 4 izbový byt v Martine / Ľadoveň

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
Ulica.: Máše Haľamovej
91.5 m²
8
zvýšené prízemie
4
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
169.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

4307x zobrazená v zozname / 193x zobrazená detailne / 193x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj veľký 4-izbový byt s celkovou rozlohou 91,5 m² v tichej a vyhľadávanej lokalite Martin – Ľadoveň, len pár minút chôdze od centra mesta. Byt s veľkou loggiou sa nachádza na vyvýšenom prízemí. Prešiel v minulosti rekonštrukciou, ktorá zahŕňala nové omietky, laminátovú podlahu, bezpečnostné dvere, kuchyňu na mieru so vstavanými spotrebičmi a plastové okná, ktoré zlepšujú izoláciu a znižujú hluk.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, špajze, kuchyne, samostatného WC a kúpeľne s vaňou, priestrannej obývačky a troch samostatných spální, čo zabezpečuje dostatok súkromia a komfortu. Byt je orientovaný na západ a východ, vďaka čomu je svetlý počas celého dňa.
K bytu patrí aj pivnica a k dispozícii je spoločná kočikáreň. Je zateplený a prešiel rekonštrukciou strechy. Parkovanie pred bytovým domom je verejné a bezproblémové, čo je veľkou výhodou tejto lokality. Mesačné náklady sú veľmi priaznivé, za správu OSBD a energie zaplatíte len 225,-EUR za 2 osoby. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, vrátane škôl, obchodov a služieb, čo robí tento byt ideálnym pre rodiny alebo ako investičnú príležitosť.

Ak máte akékoľvek otázky, alebo by ste si chceli nehnuteľnosť pozrieť osobne, neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle alebo e-mailovej adrese


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha91.5 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí8
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Vaše hodnotenie ponuky