Predáme 3-izb. byt, 66 m2, sídl. Kaška, Vráble, okr. Nitra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Vráble
Ulica.: Kaška
66 m²
4
prízemie
3
po rekonštrukcii
nie
predaj - 3-izbový byt
113.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

577x zobrazená v zozname / 66x zobrazená detailne / 66x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívna ponuka !

Ak preferujete bývanie v tehlovom bytovom dome pred panelovým, máme práve pre Vás ponuku 3-izbového bytu na sídl. Kaška vo Vrábľoch, okr. Nitra.

Výmera bytu je 66 m2, nachádza sa na prízemí v 4-poschodom tehlovom bytovom dome bez výťahu. V rámci rekonštrukcie bytového domu bolo realizované zateplenie s fasádnou omietkou, výmena vstupných dverí a okien na medziposchodiach a vymenené stúpacie rozvody.
 
Dispozičné riešenie bytu: chodba, obývacia izba so vstupom do spálne, detská izba, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. K bytu prislúcha aj murovaná pivnica a skladový priestor pod schodiskom.
 
V byte boli vymenené plastové okná s vnútornými žalúziami, na podlahe v izbách uložené drevené parkety, v chodbe, v kuchyni a v sociálnom zázemí keramická dlažba, bezpečnostné vchodové dvere do bytu. Konečná úprava bytu je ponechaná na vkus a predstavu nového majiteľa.
 
Benefitom ponuky sú výborné parkovacie možnosti, v okolí množstvo zelene, detské ihrisko, na skok autobusová zastávka. Mesto Vráble ponúka svojim obyvateľom  všetku vybavenosť, ktorú budete k pohodlnému bývaniu potrebovať - školy, škôlky, obchodné centrá a prevádzky, poštu, zdravotné stredisko, banky atď. 

Energetický certifikát k nehnuteľnosti nie je k dispozícii.

Doporučujem osobnú obhliadku.



Príďte si pozrieť tento pekný byt, neváhajte a termín obhliadky si dohodnite na telefónnom čísle alebo prostredníctvom e-mailu

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha66 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí4
Počet izieb3
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky