Predáme rodinný dom s veľkým pozemkom v blízkosti centra mesta Vráble

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Vráble
predaj - Rodinný dom
249.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8293x zobrazená v zozname / 454x zobrazená detailne / 63x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení Vám ponúkame na predaj rodinný dom nachádzajúci sa na Hurbanovej ulici v meste Vráble, ktorá je lokalizovaná na dosah od priameho centra mesta.

Z dispozičného hľadiska dom pozostáva z 2 nadzemných podlaží a suterénu. 1. nadzemné podlažie tvoria 2 samostatné izby, kuchyňa s komorou, kúpeľňa, oddelená toaleta, priestranná chodba, vstupné zádveria, šatník, schodisko na medziposchodie, kde sa nachádza otvorený priestor presvetlenej obývacej izby. 2. nadzemné podlažie tvoria 3 samostatné izby (2 majú výstup na loggiu) a priestranné WC. Suterén tvorí garáž a viaceré menšie miestnosti – kotolňa, sklad a pod.

Výstavba domu bola zahájená v roku 1972. Obvodové murivo domu je z kvadry, priečky sú z pálenej tehly. Strecha rodinného domu plechová s nízkym sklonom (výmena v roku 2003). Exteriérová brizolitová omietka.

Interiér ponúka možnosti rekonštrukcie podľa predstáv nového vlastníka. Terajší vlastníci realizovali menšie rekonštrukčné a udržiavacie práce ako výmena plastových okien s vnútornými žalúziami (2007, 2012), výmena niektorých PVC podláh, maľovka, výmena kuchynskej linky (2020) atď.

Nehnuteľnosť je napojená na elektrickú energiu, plyn a kanalizáciu. Mestská voda sa nachádza na ulici pred domom, na pozemku je zriadená vodovodná šachta bez prípojky, do domu je napojená studničná voda z kopanej studne nachádzajúcej sa na pozemku. Dažďová voda je zachytávaná do troch 1000-litových zberných nádob a je využívaná na polievanie.

Vykurovanie v dome zabezpečuje plynový kotol umiestnený v suteréne a radiátory v miestnostiach + alternatívne sa dá vykurovať tuhým palivom. Ohrev vody taktiež zabezpečuje plyn + tuhé palivo. V dome sa nachádzajú 2 komíny – oba sú vyvložkované. Suterén a prízemie sú napojené na elektrocentrálu (zdroje vykurovania a ohrevu, mrazničky a pod.).Výhodou je optická prípojka v dome.

Táto nehnuteľnosť je vhodná nielen pre rodinné bývanie, ale aj ako 2-generačné bývanie s možnosťou využitia existujúcich 2 samostatných vchodov.

Súčasťou nehnuteľnosti sú aj benefity ako garáž v dome, altánok s krbom, úschovňa náradia a dreva, samostatne stojaci bleskozvod na pozemku (revízia v r. 2023) a mnohé iné.

Pozemky prislúchajúce k tejto nehnuteľnosti sú spolu o výmere 1328 m2, vrátane zastavanej plochy domu, ktorá je 129 m2. Šírka pozemku je od ulice 20 m.
Neodmysliteľnou súčasťou domu je aj rovinatý terén pozemku vysadený trávou, okrasnými rastlinami, ovocnými stromami a krami rôzneho druhu. Časť pozemku je využívaná ako záhrada na pestovanie zeleniny.

Neopomenuteľnou je skutočnosť, že nehnuteľnosť je kúpou voľná a nie je zaťažená žiadnymi záložnými právami ani inými ťarchami.

Dôležitým faktorom je cena nehnuteľnosti, ktorá je stanovená na 249.000€. Pri reálnom záujme je možná DOHODA NA CENE.

Ak Vás táto ponuka zaujala a máte záujem o obhliadku kontaktujte ma na tel. čísle alebo prostredníctvom e-mailu

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky