Predáme rodinný dom v tichej uličke obce Nová Ves nad Žitavou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nová Ves nad Žitavou
1218 m²
predaj - Rodinný dom
130.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

844x zobrazená v zozname / 76x zobrazená detailne / 76x zobrazená detailne tento mesiac

Chcete bývať v rozvíjajúcej sa obci, s rýchlou dostupnosťou do najbližšieho mesta Vráble, do okresného a krajského mesta Nitra, príp. do okresného mesta Zlaté Moravce, kde máte všetky inštitúcie a obchody na dosah? Ak áno, máme pre Vás výbornú ponuku v exkluzívnom zastúpení majiteľa!

Ide o dvojpodlažný rodinný dom s celkovým podpivničením nachádzajúci sa v tichej uličke obce Nová Ves nad Žitavou. Zastavaná plocha jedného podlažia predstavuje cca 90 m2. Prízemie rodinného domu pozostáva zo vstupnej haly, 1 nepriechodnej izby, kuchyne, veľkej komory a kúpeľne s toaletou. Samozrejmosťou je schodisko na poschodie a do suterénu. Poschodie má identický pôdorys ako prízemie a tvoria ho 2 nepriechodné izby (1 má výstup na balkónik) a 1 priechodná izba, výstup na povalu. Všetky izby sú priestranné a presvetlené. Suterén je tvorený viacerými miestnosťami s možnosťou výstupu druhým vchodom na pozemok.

Nehnuteľnosť bola postavená cca v roku 1979 z materiálu tehla. Strecha rodinného domu je valbová, pokrytá novou plechovou strešnou krytinou. Okná a dvere pôvodné, podlahy betónové, pokryté kombináciou dlažby a PVC.

Dom umožňuje zrekonštruovanie súčasného zachovalého stavu podľa vlastného vkusu a požiadaviek nového vlastníka.

Z hľadiska dostupnosti inžinierskych sietí je dom napojený na elektrickú energiu, plyn a obecnú vodu. Na pozemku sa nachádza žumpa. Výhodou je existujúca studňa. Vykurovanie zabezpečuje plynový kotol a radiátory. Ohrev vody zabezpečuje bojler.

Pozemok prislúchajúci k tejto nehnuteľnosti je o výmere 1218 m2.

Neodmysliteľnou súčasťou domu je záhrada s ovocnými stromami.

Dôležitým faktorom je skutočnosť, že na ponúkanej nehnuteľnosti neviaznu žiadne ťarchy, vecné bremená, ani žiadne záložné práva a je kúpou voľný.

Energetický certifikát k nehnuteľnosti nie je vypracovaný.

V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a máte záujem o obhliadku alebo potrebujete zodpovedať Vaše doplňujúce otázky, kontaktujte ma na tel. čísle alebo prostredníctvom e-mailu

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1218 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky