PREDANÉ, 2-izbový byt, predaj, Tamaškovičová, Trnava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
53.18 m²
8
zvýšené prízemie
2
nie
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
103.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

9574x zobrazená v zozname / 13185x zobrazená detailne / 232x zobrazená detailne tento mesiac

Zenith Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj tehlový 2 izbový byt v Trnave na ulici Tamaškovičova ktorá je obklopený zeleňou. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí v zateplenom 8 poschodovom bytovom dome po rekonštrukcii výťahu a vchodových dverí, ktoré sú na čip.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby so samostatným WC a kúpeľňou. Z predsiene využívanej ako menšia obývacia izba je vstup do 2 samostatných priestranných izieb / spálňa, detská izba/ a do kuchyne. Plocha bytu je 53,18 m2 a k bytu prislúcha pivnica v suteréne. Byt nemá balkón.

Pred aj za bytovým domom parkovisko s dostatkom parkovacích miest. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, zdravotné stredisko, Lidl, nemocnica, reštaurácia, potraviny COOP, zubár a iné. Centrum mesta sa nachádza pešo cca 10 min, žel. a autobusová stanica cca 10 min. Výhodou bytu je rýchla dostupnosť na diaľničný obchvat.

Cena za uvedený byt je 103.900,-/€. Uvedená cena bytu je kompletná v ktorej je zahrnutá odmena pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti. Kúpa je možná aj na H.Ú. s ktorého vybavením Vám radi pomôžeme.

Zodpovedný maklér: Róbert Kollár, kontakt , email:



Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright





Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Úžitková plocha53.18 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetnie
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Vývoj ceny