Prenajme 2izb byt v novostavbe Slnečnice POP na Labutej ul

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Labutia
50 m²
9
2
2
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
650,- € Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

1641x zobrazená v zozname / 105x zobrazená detailne / 105x zobrazená detailne tento mesiac

Apartim sro prenajme veľmi pekný, zatiaľ ešte neobývaný 2 izbový byt s balkónom v novostavbe Slnečnice POP na Labutej ulici v Petržalke.

Má rozlohu 50 m2 a nachádza sa na druhom nadzemnom podlaží 9 podlažného bytového domu.

Pozostáva zo vstupnej predsiene so zrkadlovou rolldor skriňou, kúpeľne s vaňou, umývadlom, toaletou a práčkou, obývačky spojenej s kuchyňou, samostatnej spálne s rolldorom a manželskou posteľou a z priestranného balkóna s príjemným výhľadom na okolitú scenériu. Byt je zariadený a má klimatizáciu.

Kuchynská linka je vyrobená na mieru s drezom, zabudovanou sklokeramickou indukčnou varnou doskou, teplovzdušnou rúrou, umývačkou riadu a chladničkou. Je kompletne vybavená všetkými základnými potrebami.

V obývacej časti je sedačka a polohovateľné kreslo, konferenčný stolík a skrinka na TV, v kuchynskej časti jedálenský stôl so 4 stoličkami.

Byt je štýlovo a farebne zladený, prakticky zariadený a vybavený, čo umožní budúcemu nájomcovi príjemné a komfortné bývanie.

Len kúsok od vchodu bude autobusová zastávka a konečná zastávka električiek s výbornou dostupnosťou do celého mesta.

Byt je ihneď voľný.



Cena prenájmu vrátane všetkých energií okrem internetu je 800EUR/mesiac. (Prenájom 650EUR/mes + energie 150EUR/mes)

Pri podpise zmluvy sa hradí jedno mesačné nájomné, depozit vo výške jedného nájomného a sprostredkovateľská provízia vo výške 650EUR.

Kontakt:


p.Herceg

www.apartim.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha50 m²
Úžitková plocha50 m²
Poschodie2
Počet poschodí9
Počet izieb2
Statusaktívne
Balkónáno - 1
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky