PRENÁJOM 3i byt v novostavbe, 111, 15 m2, BA II, Košická ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Košická
102 m²
11
7
3
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
1.095,- €/mes. Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

2099x zobrazená v zozname / 152x zobrazená detailne / 152x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom priestranný, 3 izbový byt v staršej novostavbe v širšom centre mesta, BA II.- Nivy, Košická ul., poschodie 7/11, celková výmera bytu je 111,15 m2, vnútorná plocha bytu je 102 m2, 2x balkón, pivnica.
POPIS: vstupná chodba, samostatný šatník, spálňa s východom na balkón, pracovňa (spálňa), samostatné WC s umývadlom, kúpeľňa s rohovou vaňou a oknom, presvetlená priestranná obývacia izba prepojená s kuchynskou časťou a jedálenským stolom, rohová kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi, chladnička s výrobníkom ľadu, sklokeramická varná doska, el. rúra, umývačka riadu, mikrovlnka.

Klimatizácia, videovrátnik, denná recepcia na prízemí, 2x výťah, k dispozícii funkčný satelitný príjem.

Príjemný klimatizovaný byt na výbornej adrese s občianskou vybavenosťou:v bezprostrednej blízkosti trhovisko Miletičova , MHD, OC Centrál (obchody, služby, pošta, fitness centrum s plaveckým bazénom, poliklinika Pro Care, kaviarne), fitness centrum oproti v objekte Viktória Košická, reštaurácie a kaviarne na Košickej a Trenčianskej ulici, lekáreň. Výborné dopravné napojenie.

V prípade záujmu o prenájom vyhradeného parkovania je možnosť prenájmu podzemného garážového státia za cenu -100,- eur /mesiac + DPH, čiže 120,- eur/ mesiac vrátane DPH, ktoré sa nachádza vo vedľajšom objekte v bezprostrednej pešej dostupnosti bytového domu.


Cena mesačného nájmu je 1095,-EUR + zálohové platby na energie vo výške 150,-EUR/mesiac/2 osoby+ garážové státie v prípade záujmu.



Byt sa prenajíma kompletne zariadený, k dispozícii od 01.10. 2024.

TOPPONUKA

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha111.15 m²
Úžitková plocha102 m²
Poschodie7
Počet poschodí11
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetiné
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 2
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátnie
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky