Prenájom, dvojizbový byt Nitra, Chrenová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
60 m²
neuvedené
2
nie
po rekonštrukcii
áno
nie
prenájom - 2-izbový byt
650,- €/mes. CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

5210x zobrazená v zozname / 151x zobrazená detailne / 151x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame vám na prenájom kompletne zariadený 2 - izbový byt s balkónom v Nitre, na sídlisku Chrenová. Tento krásny byt s výmerou 60 m2 sa nachádza na 3./7 poschodí bytového domu s výťahom.

DISPOZÍCIA:


- vstupná chodba, kuchyňa s jedálenskou časťou, obývačka, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaleta.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Byt sa nachádza v panelovom bytovom dome vo vyhľadávanej lokalite mesta Nitra, len na skok od centra. Prenajíma sa kompletne zariadený tak ako je zverejnené na fotografiách. K dispozícii je kompletné vybavenie a zariadenie bytu.

LOKALITA:


Bytový dom sa nachádza na sídlisku Chrenová, takmer v centre mesta Nitra a v jeho okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti sú všetky nákupné možnosti, obchodné centrá, školy, škôlky, jasle, zastávky MHD, poliklinika, nemocnica a park.
Uvedená cena prenájmu je vrátane energií, TV a internetu. Byt je k dispozícii ihneď.
Majiteľ požaduje vratný depozit vo výške dvoch mesačných nájmov. Platba pri podpise nájomnej zmluvy - 1x nájom, 2x vratný depozit, 1x mesačný nájom RK za sprostredkovanie.
Na vaše ďalšie prípadné otázky vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

ID ponuky: NR-67380

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha60 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžianie
Garážnie
Výťaháno
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky