Prenájom kancelárie oproti Vivo!, 30 m2 + zázemie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
30 m²
neuvedené
úplne prerobený
prenájom - Kancelárie
450,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

1118x zobrazená v zozname / 160x zobrazená detailne / 160x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na prenájom kancelárske priestory na Svätovavrineckej ulici v BA - Nové Mesto. Priestor má výmeru 30 m2 + 40 m2 zázemie (kuchynka, jedálenská časť, toalety) a je vhodný pre nájomcu, za ktorým dochádzajú klienti (lekár, terapeut, učiteľ jazykov atď.) Jedna stena kancelárie je presklená, dá sa však zatiahnuť žalúziami. V lete príjemná klíma.
Budova je prístupná bez obmedzenia 24/7, kancelária má samostatný alarm. Viacero možností inzertnej plochy na budove. Parkovanie možné vo Vivo!, pešia dostupnosť dve minúty. Na skok všetky banky, pošta, káva, reštaurácie, centrum, výpadovka, obchody...
Dlhodobý nájom, v prípade dohody možnosť denného prenájmu. V cene sú zahrnuté energie a upratovanie.
Prosím, v prípade záujmu o ďalšie informácie, alebo o obhliadku nehnuteľnosti, kontaktujte call centrum alebo mailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku30 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky