PRENAJOM OBCH.PRIESTOROV, UL.MOLDAVSKA, KE-ZAPAD

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Moldavská cesta
120 m²
áno
230/400V
prenájom - Obchodné priestory
Cena v RK PRIZEMIE
Ponúknite vlastnú cenu

9312x zobrazená v zozname / 511x zobrazená detailne / 61x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte ideálny priestor pre váš podnik?


Jozue reality v zastúpení Ing. Milanom Drotárom ponúka na prenájom atraktívny priestor na prízemí o rozlohe 120 m² v OC Moldavská na Terase.

Prečo si vybrať práve tento priestor?



Frekventované miesto: Priestor sa nachádza na veľmi frekventovanom mieste, čo zaručuje vysokú návštevnosť a potenciál pre váš biznis.

Výborná dostupnosť: Blízkosť zastávky MHD zabezpečuje pohodlný prístup pre vašich zákazníkov a zamestnancov.

Flexibilná cena: Cena prenájmu je dohodou, takže môžete získať skvelý priestor za výhodných podmienok. Fotografie sú ilustračné.

Predstavte si, ako by sa váš podnik mohol rozvíjať na tomto lukratívnom mieste! Zaujalo vás to? Kontaktujte nás a dohodneme si osobnú obhliadku, aby ste mohli vidieť všetky výhody na vlastné oči.

Nečakajte, príležitosť volá! Zavolajte nám ešte dnes na t.c. a dozviete sa viac o tomto skvelom priestore.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha120 m²
Úžitková plocha120 m²
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
El. napätie230/400V
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Vykurovanieáno
Zariadeniečiastočne
Bezbariérový prístup áno

Vaše hodnotenie ponuky