Prenájom, obchodný priestor Nováky - EXKLUZÍVNE HALO...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Nováky
100 m²
neuvedené
nie
pôvodný
nie
nie
prenájom - Obchodné priestory
Cena v RK CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

2112x zobrazená v zozname / 232x zobrazená detailne / 67x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na odstúpenie obchodné priestory papierníctva na prenájom v meste Nováky. Priestory obchodu sú v centre mesta o rozlohe 100 m2. Prevádzka tu funguje asi 20 rokov a dôvod odstúpenia je dôchodkový vek majiteľa. Prevádzka je zabehnutá a jediná v meste. Obchod je na frekventovanom mieste, parkovisko v blízkosti. Nájom je iba 125 eur na mesiac bez energií.
Priestory sú na prízemí tehlovej budovy, kde sú od prvého poschodia byty. Pozostáva z hlavného priestoru s tovarom a pokladňou, dva sklady, kancelária, kuchynka, záchod. K obchodu patria veľké výklady na prezentáciu.
Obchod sa predáva so zariadením a s tovarom. Suma tovaru sa dohodne po obhliadke.

ID ponuky: PD-66418

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha100 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvofiremné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky