PRENÁJOM: Priestor v novom centre Ružinova - Hraničná ul., NUPPU

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Hraničná
93.93 m²
prízemie
áno - 2 autá
holopriestor
verejný vodovod
nie
230/400V
nie
prenájom - Obchodné priestory - Novostavba
1.400,- €/mes. +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

14924x zobrazená v zozname / 1093x zobrazená detailne / 284x zobrazená detailne tento mesiac

Centrum realít ponúka na prenájom atraktívny obchodný priestor vhodný na kamenný obchod alebo prevádzku so službami v atraktívnej lokalite RUŽINOV – Hraničná ul. v , mestská časť Bratislava Ružinov – smer Bajkalská - Nivy. NUPPU je projekt, ktorého ideou je vytvoriť priestor pre spojenie aktívnej, spoločenskej aj oddychovej zóny a má ambíciu stať sa novým centrom Ružinova.

Podlahová plocha 93,93 m2. Sklady (kobky) o výmere 2,18 m² a 2,15 m² nachádzajúce sa na prízemí (1.NP) bytového domu. Dve garážové státia o výmerách 16,38 m2.

Dispozícia: hlavná obchodná miestnosť s výkladmi (veľké hliníkové okná), hygienické zázemie

Priestor sa prenajíma nezariadený, v stave holopriestor. Je vybavený klimatizačnými jednotkami, má tri samostatné vstupy, je možné ho rozdeliť. Hliníkové otvárateľné okná s izolačným bezpečnostným dvoj-sklom, kúrenie prostredníctvom radiátorov. Optika je zavedená.

Nájomca si priestor môže upraviť presne podľa svojich predstáv a potrieb. Priestor je vhodný na služby, obchodnú prevádzku, kanceláriu, zdravotnícke zariadenie.
Umiestnenie priestoru je na prízemí bytového domu, v novej rozsiahlej bytovej zástavbe, priamo v aktívnej a pulzujúcej zóne . Na skok od centra Bratislavy, vynikajúci prístup z diaľničných obchvatov D1, R7. V bezprostrednej blízkosti zástavka MHD, obchody, škôlky, školy, reštaurácie, bistrá, kaviarne. Vynikajúca dostupnosť do centra mesta, NIVY, Miletičova aj na obchvaty.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Ing. Andrea Nagyová ,

Cena: 1 400EUR mesačne plus energie podľa individuálnej spotreby. Cena parkovacích státí 200EUR. K cene bude pripočítaná DPH. Odmena pre RK vo výške 800EUR plus DPH. Depozit vo výške 2 000EUR.

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.
Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha93.93 m²
Úžitková plocha93.93 m²
Poschodieprízemie
Vlastníctvofiremné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Vykurovanieáno
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciaseverovýchodná
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno