Prenájom reprezentatívne kancelárske priestory od 99 m2 , Palisády

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
99 m²
5
3
áno
čiastočne prerobený
áno
prenájom - Kancelárie
11,- €/m2/mes. +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

7652x zobrazená v zozname / 703x zobrazená detailne / 69x zobrazená detailne tento mesiac

REB.sk ponúkame Vám prenájom kancelárskych priestorov v reprezentačnom sídle na Palisádach v Starom meste.

Budova je vhodná ako reprezentatívne sídlo firmy, má 5 NP, recepciu, skladovacie priestory, zasadačku, kuchyňu a jedáleň, kancelárske priestory atď.

Celková výmera je 2.939 m2.



Kancelárske priestory: 265 m2, 198 m2, 153 m2, 104 m2, 99 m2

Garáž: 416 m2 - parkovanie pre 22 áut



DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
5NP: výmera 260 m2 z toho 99 m2 kancelársky priestor : 3 x kancelária, kuchynka , schodisko, kotolňa, galéria, WC , sklad.
4NP: výmera 799 m2 z toho 104 m2 kancelársky priestor: 4 x kancelária, fitness, 4 x šatne, 2 x WC, terasa, kuchynka, chodba
3NP: výmera 507 m2 z toho 264 m2 kancelársky priestor: 2 x kancelária + 1 kancelária open space, recepcia, chodba, kuchynka, zasadačka, WC
2NP: výmera 516 m2 z toho 198 m2 kancelársky priestor: 1 x kancelária + 1 kancelária open space, balkón, WC
1NP: výmera 424 m2 z toho 153 m2 kancelársky priestor: 1 x kancelária + 1 kancelária open space, 6 x sklad, upratovačka, 2 x WC, aerverovň, strojovňa

1PP: výmera: 430 m2 : garáž , sklad, výťahová šachta



VYBAVENIE:
Všetky kancelárske miestnosti a chodby sú vybavené patentnými oknami s dvojitým sklom, vďaka ktorým má budova vynikajúce svetlo technické a tepelnoizolačné vlastnosti. Chodby a schodištia sú v mramorovom prevedení. Celý objekt je prepojený výťahom. Okolie budovy so všetkými prístupovými komunikáciami je napojené na kamerový systém.

LOKALITA:


Budova sa nachádza v najlukratívnejšej časti Bratislavy Starého Mesta na Palisádach a poskytuje nádherný výhľad na Bratislavu. V jej okolí sú mestské vily najvyššej kvality, z ktorých niektoré slúžia ako rezidenčné sídla zastupiteľských úradov. Priamo oproti objektu sa nachádza zastupiteľský úrad Talianskej republiky. Výhodou tejto budovy je predovšetkým exkluzivita lokality, kľudné prostredie, dostupnosť MHD a blízkosť centra mesta.

Cena kancelárskych priestorov: 11,- Eur/m2 + DPH + E a služby.

Pre bližšie info kontaktujte: Ing. Martin Ilavský, ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha99 m²
Úžitková plocha99 m²
Poschodie3
Počet poschodí5
Vlastníctvofiremné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Internetwifi
Garážáno
Výťaháno
Bezbariérový prístup nie
Oknáhliníkové

Vaše hodnotenie ponuky