Prenájom, rodinný dom Veľké Blahovo

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Veľké Blahovo
100 m²
566 m²
neuvedené
3
nie
po rekonštrukcii
nie
áno
prenájom - Rodinný dom
1.200,- €/mes. CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

18252x zobrazená v zozname / 664x zobrazená detailne / 233x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom jedno podlažie / na 1. poschodí / v rodinnom dome v obci Veľké Blahovo, vzdialenej iba 2km od okresného mesta Dunajská Streda. Dom sa nachádza v tichej, pokojnej ulici.
Prenajímaná nehnuteľnosť má samostatný vchod a pozostáva z dvoch nepriechodných spální, obývacej haly, kuchyne s jedálňou, kúpeľne s vaňou a sprchovacím kútom, samostatná toaleta.
Nájomca bude mať k dispozícii aj terasu za rodinným domom. Dom je priestranný, veľké izby, nájom je preto možný aj pre viacčlennú rodinu, prípadne dve generácie.

Pri podpise nájomnej zmluvy sa uhrádza prvý mesiac prenájmu vo výške 1200EUR, kaucia vo výške 1200EUR a provízia 1200EUR. Cena za prenájom je vrátane energií a internetu.

Srdečne Vás očakávam na obhliadke.


ID ponuky: DS-66970

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku566 m²
Celková rozloha100 m²
Úžitková plocha100 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky