Prenájom, Ružinov, 3 izbový byt, Bajkalská

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Bajkalská
82 m²
2
3
áno
áno
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
1.000,- € Energie:
250 € / mes
+250,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

45297x zobrazená v zozname / 415x zobrazená detailne / 227x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom priestranný 3-izbový byt v novostavbe na Bajkalskej ulici v Ružinove.

Tento moderný byt je dobre presvetlený, nachadzajúci sa na 2. poschodí.

Podrobnosti o byte:


● Rozloha: Byt má rozlohu 101 m² (82 m² byt, 17 m² balkón a lodžia, 2 m² pivnica).
● Lokalita: Byt sa nachádza v lukratívnej a vyhľadávanej lokalite Ružinova s kompletnou občianskou vybavenosťou. Lokalita má výbornú dostupnosť na diaľničný obchvat a do všetkých častí mesta MHD.
● Dispozícia: Byt pozostáva z priestrannej vstupnej haly, obývačky prepojenej s modernou kuchyňou, samostatného WC, kúpeľne, samostatného šatníka a dvoch nepriechodných izieb.
● Vybavenie: Byt je kompletne zariadený vrátane kuchynskej linky so zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, práčka, chladnička s mrazničkou, sporák s rúrou a digestor), vstavaných skríň a nábytku. V byte je tiež klimatizácia, elektricky ovládané žalúzie a sieťky proti hmyzu.
● Bezpečnosť: Byt má bezpečnostné vchodové dvere, elektrického vrátnika s videokamerou a dom je vybavený kamerovým systémom.
● Úložný priestor: K bytu prislúcha veľká samostatná uzavretá garáž s bránou na diaľkové ovládanie v suteréne domu, poskytujúca bezpečné miesto na uloženie zimných kolies, bicyklov, lyží a ďalšieho vybavenia.
● Energetická efektívnosť: Dom má vynikajúce termoizolačné vlastnosti, je zateplený a kúrenie v byte je regulované digitálnym termostatom.

Podmienky nájmu:


● Cena nájmu: 1 000€ mesačne + 250€ energie (celkovo 1250€).
● Cena garáže: 100€ mesačne.

Provízia za sprostredkovanie:


● Cena: 500€

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha101 m²
Úžitková plocha82 m²
Poschodie2
Počet izieb3
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky