PRENÁJOM︱EUROVEA TOWER - 2i ateliér s výhľadom na Slavín, 14.p.

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Pribinova
52.63 m²
45
14
2
áno - 1 auto
nie
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
1.500,- €/mes. Energie:
250 € / mes
+250,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

12344x zobrazená v zozname / 243x zobrazená detailne / 20x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária The Home Vám ponúka na prenájom ešte neobývaný 2-izbový ateliér v projekte Eurovea Tower s výhľadom na Slavín a Staré mesto. Nachádza sa na 14.poschodí z celkových 45 v prvom slovenskom mrakodrape a je orientovaný smerom na sever. Disponuje celkovou rozlohou 62,52m² (ateliér 49,54m² + balkón 9,89m² + pivnica o výmere 3,08m²). Ateliér sa prenajíma zariadený, stačí sa nasťahovať- súčasťou je klimatizácia, kompletne vybavená kuchyňa vrátane spotrebičov a riadu, vstavané skrine s dostatkom úložného priestoru. Prislúcha k nemu aj garážové státie na -1M.podlaží.

DISPOZÍCIA - vstupná predsieň s prechodom do obývačky s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC a veľká loggia pozdĺž celého bytu s prístupom z oboch obytných miestností.

ŠTANDARD ATELIÉRU


PODLAHY A OBKLADY-
Obytné miestosti: drevená plávajúca podlaha, vrstvená s drevenou nášľapnou vrstvou, sokle a prechodové lišty.
Kúpeľňa a WC: na podlahách je gresová dlažba, steny sú obložené keramickým obkladom.
Loggia: betónová dlažba uložená na podkonštrukcií. Odvodnenie loggie je riešené vyspádovaním pod dlažbou do dažďového zvodu. Zábradlie je sklenené z číreho skla osadeného v ráme.

DVERE-


Vstupné - protipožiarne, bezpečnostná trieda 3, osadené v oceľovej zárubni, výška 2 100 mm, panoramatický priezor, vrátane kovania.
Interiérové: drevené, plné, hladké dvere osadené do obložkovej zárubne výšky 2100 mm, bezfalcové, so skrytými pántmi
FASÁDA - Celoplošná hliníková fasáda zasklená izolačným trojsklom. Z každej obytnej miestnosti je prístup na balkón cez otváravé presklené dvere.

CENA prenájmu vrátane garážového státia a pivnice je 1500€/mesačne + energie vo výške 250€/mesačne ( internet a KTV dohodou).

EUROVEA TOWER - Tento projekt prináša vysokokvalitné bývanie pre rodiny aj jednotlivcov v úzkej súdržnosti s všestrannou občianskou vybavenosťou. Prepojenie bývania so živými spoločenskými, kultúrnymi či športovými aktivitami dunajského nábrežia, bezprostredná dostupnosť nákupného centra sa stáva fenoménom moderného mestského života. Vysokokvalitné štandardné vybavenie bytu odráža charakter celého projektu. Byt disponuje presklením až k podlahe a nádhernými výhľadmi z každej izby. Vo vysokom štandarde nechýba ani chladenie spoločných priestorov, 6 najmodernejších rýchlovýťahov, luxusné koberce na chodbách a nádherná vstupná lobby s recepciou. Samozrejmosťou je aj prechod suchou nohou do nákupnej galérie Eurovea, kde nájdete všetky služby, vybavenosť a zábavu pre každodenný život. V pešej blízkosti sa nachádza aj autobusová stanica v nákupnom centre Nivy Mall, a výborná dostupnosť na obchvat a zastávky MHD.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha62.52 m²
Úžitková plocha52.63 m²
Poschodie14
Počet poschodí45
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciaseverná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky