Priestranný 2i byt, 2 x loggia, parking, novostavba, Karlova Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Majerníkova
86.06 m²
18
2
2
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
260.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

1060x zobrazená v zozname / 54x zobrazená detailne / 54x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj ponúkame priestranný a zariadený 2-izbový byt s dvoma loggiami a garážovým parkovacím státím v novostavbe (2009) na Majerníkovej ulici v Bratislave, mestskej časti Karlova Ves – časť Dlhé Diely.

Výhody bytu:


- priestranný
- 2 x loggia (jedna z nich zasklená)
- veľa úložného priestoru
- orientácia do vnútrobloku
- garážové státie
- pivničná kobka

Podlahová plocha bytu predstavuje 69,22 m2 vrátane pivničnej kobky o výmere 1,98 m2 + 2 x loggia – jedna o výmere 7,09 m2 a druhá o výmere 9,75 m2 (loggia v spálni je zasklená a druhá je otvorená). Byt je v osobnom vlastníctve a nachádza na 2. nadzemnom podlaží v 18-poschodovej novostavbe s výťahom. K bytu prislúcha pivničná kobka (na -2 poschodí bytového domu) a taktiež garážové parkovacie státie – vstup suchou nohou.

Byt sa predáva zariadený: kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi – umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, rúra na pečenie, elektrická varná doska, mikrovlnná rúra, ďalej k dispozícii jedálenský stôl so stoličkami, rohová sedacia súprava, manželská posteľ, šatníkové skrine na mieru v hale + ďalšia v spálni, vešiak na chodbe.

Dispozičné riešenie bytu: vstupuje sa do chodby z ktorej sa vchádza do kúpeľne s vaňou, na samostatnú toaletu, do spálne so zasklenou loggiou a do obývacej izby s kuchynským kútom a druhou loggiou. Byt je orientovaný do vnútrobloku – nie na hlavnú cestu.

Bytový dom sa nachádza v lokalite dobrou občianskou vybavenosťou - v blízkosti domu potraviny Terno, Billa, reštaurácie, pošta a rôzne iné prevádzky. Zástavky MHD priamo pred domom.

Mesačné náklady: správca 170,-€ (2 osoby) / garáž 15,-€ + elektrina podľa spotreby

Cena bytu predstavuje 260.000,-€ + garážové státie 35.000,-€

Kontakt:


Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha86.06 m²
Úžitková plocha86.06 m²
Poschodie2
Počet poschodí18
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 2
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky