Priestranný 2i byt v novostavbe v Dunajskej Lužnej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Dunajská Lužná
Ulica.: Lipnická
64.19 m²
1
2
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
140.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

30165x zobrazená v zozname / 678x zobrazená detailne / 220x zobrazená detailne tento mesiac

Ak hľadáte tichú lokalitu, príjemné bývanie, nízke náklady, ale zároveň potrebujete byť na skok od hlavného mesta, mám pre Vás ideálne riešenie.
Predstavujem Vám krásny a priestranný 2i byt v novostavbe v obci Dunajská Lužná. Ak ste športovec alebo milujete prechádzky, oceníte blízkosť hrádzy mŕtveho ramena Dunaja alebo zrelaxujete na krásnom jazere Košariská, kde je množstvo rekreačného vyžitia. Zároveň Dunajská Lužná je na skok od BA, či diaľničného pripojenia. V tejto obci farmári každoročne robia na poliach samozbery rôznych plodín (jahody , hrášok, jabĺčka...). Byt je kúpou ihneď voľný.

Základné informácie:


Bytový dom je novostavba s 3 poschodiami. Váš budúci byt sa nachádza na 1.poschodí a má rozlohu 64,19m2. Veľkou výhodou je k bytu prislúchajúce parkovacie miesto. Areál bytového domu je oplotený. K bytu prislúcha pivnica 5m2.
Byt disponuje veľkou kuchyňou so vstavanými spotrebičmi, prepojená je s rozľahlou obývačkou. Odtiaľ sa vychádza na balkón. V spálni sa nachádza vstavaná skriňa a komoda. v kúpeľni je vaňa, byt má samostatné wc. Byt sa predáva čiastočne zariadený, ostáva chladnička s mrazničkou, práčka, stôl so stoličkami, v obývačke stolík, v spálni skriňa s komodou.

Mesačné náklady sú nízke, pri 105€ mal majiteľ preplatok cca 315€, elektrina 28€ mesačne.
Cena tejto nehnuteľnosti vzhľadom k perfektnej lokalite je veľmi prijateľná a to 140 000€ vrátane realitnej provízie.

Ak Vás oslovila predstava príjemného bývania a praktickosť danej obce, neváhajte ma kontaktovať 24/7 a dohodnúť si obhliadku na č.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha64.19 m²
Poschodie1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky