PRIESTRANNÝ 3 izbový byt na Hájiku s krásnym výhľadom a loggiou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Jedlíkova
70 m²
8
2
3
čiastočne prerobený
áno
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
146.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7299x zobrazená v zozname / 337x zobrazená detailne / 337x zobrazená detailne tento mesiac

Radi by sme Vám predstavili skvelú príležitosť na kúpu priestranného a slnečného 3-izbového bytu v jednej z najvyhľadávanejších častí Žiliny, na obľúbenom sídlisku Hájik. Tento byt s rozlohou 70 m² ponúka ideálne spojenie pohodlia, funkčnosti a príjemného prostredia, čo z neho robí vynikajúcu voľbu pre rodiny, páry či jednotlivcov, ktorí hľadajú moderné a komfortné bývanie v pokojnej lokalite.

Byt sa nachádza na 2. poschodí z celkovo 8 v modernom panelovom bytovom dome vybavenom výťahom, čo zaručuje pohodlný prístup aj pre rodiny s malými deťmi či starších ľudí. Celková dispozícia bytu je veľmi praktická a rozložená tak, aby poskytovala všetko potrebné pre príjemný každodenný život. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, vrátane inštalácie nových plávajúcich podláh pred 2 rokmi, čo nielen zvýšilo estetiku, ale aj celkový komfort bývania.

Interiér bytu ponúka priestrannú vstupnú chodbu s praktickými vstavanými skriňami, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru. Svetlá a priestranná obývacia izba je ideálna na oddych, rodinné stretnutia či zábavu s priateľmi. Spálňa a detská izba sú orientované na juh, čo zabezpečuje príjemné slnečné svetlo počas celého dňa. Kuchyňa je moderná, s kuchynskou linkou vymenenou pred 10 rokmi, ktorá poskytuje dostatočný priestor pre varenie a pohodlné rodinné chvíle. Z kuchyne vedie vstup na príjemnú loggiu o výmere 2 m², kde si môžete vychutnať rannú kávu alebo relaxovať po dlhom dni.

Byt má murované jadro, pričom kúpeľňa a samostatné WC ponúkajú praktické a komfortné riešenie pre každodenné potreby. Celkovo je byt ideálnym miestom pre rodiny, ktoré hľadajú priestranný a dobre zariadený domov.

Poloha bytu v obľúbenej lokalite na sídlisku Hájik ponúka skvelú občiansku vybavenosť. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú materská a základná škola, detské ihriská a parky, ktoré sú ideálne pre rodinné aktivity. Nechýbajú ani obchody, reštaurácie a kaviarne, ktoré zabezpečujú komfortné a pohodlné každodenné bývanie. V okolí nájdete aj kostol, lekáreň a kvetinárstvo, čo zvyšuje praktickosť tejto lokality. Vynikajúce spojenie MHD zabezpečuje rýchly prístup do centra mesta a okolitých oblastí.

Prečo si vybrať tento byt? Tento slnečný a priestranný byt na sídlisku Hájik je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú komfortné bývanie s množstvom možností na voľnočasové aktivity v okolí. Jeho strategická poloha, kvalitná rekonštrukcia a výhodná dispozícia z neho robia skvelý domov pre rodiny aj jednotlivcov.

Ak máte záujem o túto nehnuteľnosť, neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky. Radi Vám pomôžeme s celým procesom financovania a vybavením úveru, pričom spolupracujeme s renomovanými finančnými inštitúciami. Pre bližšie informácie nás kontaktujte na telefónnom čísle alebo e-mailom na Tešíme sa na Váš záujem a radi Vám pomôžeme premeniť tento byt na Váš vysnívaný domov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Úžitková plocha70 m²
Poschodie2
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžiaáno
Terasanie
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky