Priestranný 3-izbový byt na Mestskej ulici v Novom Meste, Bratislava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Mestská
78 m²
1
1
3
nie
čiastočne prerobený
nie
áno
prenájom - 3-izbový byt
750,- € Energie:
300 € / mes
+300,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

337x zobrazená v zozname / 33x zobrazená detailne / 33x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom priestranný 3-izbový byt na Mestskej ulici v obľúbenej bratislavskej časti Nové Mesto. Byt sa nachádza v tichej lokalite neďaleko Trnavského mýta s výbornou dostupnosťou do centra mesta. Zastávka „Česká“ (električka č. 4 a nočný autobus č. N53) je vzdialená len 100 metrov od bytu. V okolí je kompletná občianska vybavenosť – nemocnica, park, obchody, kaviarne a reštaurácie. Kúpalisko Tehelné pole je dostupné pešo za 5 minút. Vo vnútrobloku sa nachádza pekná spoločná záhradka.

Dispozícia bytu: Byt sa nachádza na 1. poschodí a pri vstupe do bytu je prístupná kúpeľňa s vaňou a toaletou. Kuchyňa je plne vybavená, vrátane novej chladničky s mrazničkou a práčky. Priestranná obývacia izba poskytuje dostatok priestoru pre relax. Byt disponuje dvoma spálňami – v jednej z nich bude pred nasťahovaním zakúpená nová posteľ. Druhá spálňa je vybavená dvojposteľou, ktorú je možné rozdeliť na dve samostatné lôžka. Táto spálňa má aj menšiu miestnosť určenú na odkladanie vecí. V byte sa nachádza ešte jedna uzamykateľná miestnosť, ktorú si majitelia ponechávajú na odloženie svojich osobných vecí.

Cena a podmienky: Cena nájmu je 750EUR + 300EUR za služby (kúrenie, WiFi, elektrina, voda, stočné). Domáce zvieratá sú posudzované individuálne. Byt je vhodný pre maximálne 3 osoby bez detí. Pri podpise zmluvy sa platí 1-mesačný nájom, 1-mesačný depozit a sprostredkovateľská provízia vo výške 1-mesačného nájmu.

Byt je dostupný ihneď. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky.

Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 22 rokov!
Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: homestaging, interiérové poradenstvo, služby architekta, služby znalca, hypotekárneho poradcu a právnika. Využite komplexné služby v oblasti realít!
Bližšie informácie nájdete aj na našej web stránke kluc.sk, RK Kľúč

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha78 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb3
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicanie
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televízianie
Predzáhradkanie

Vaše hodnotenie ponuky