PRIESTRANNÝ - 3i 83 m2 + záhradka 170 m2 - Nová Dubnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Nová Dubnica
Ulica.: Pod Bôrikom
83 m²
1
1
3
pôvodný
predaj - 3-izbový byt
149.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

370x zobrazená v zozname / 65x zobrazená detailne / 65x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj nadštandardný byt o výmere 83 m² nachádzajúci sa na 1. poschodí v tehlovom bytovom dome, kde sú celkovo len 4 byty. K bytu prislúcha aj podkrovie o výmere 40 m², pivnica o výmere až 35 m² a záhradka priamo pred bytovým domom o výmere 170 m², na ktorej je možné vybudovať súkromné parkovacie miesto s prístupom cez mestský pozemok. Výmera bytu 83 m²  je bez pivnice a podkrovia.
 

Technický stav:


Byt je v pôvodnom stave okrem plastových okien, kompletne vyprataný pripravený na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Veľkou výhodou bytu sú vyššie stropy, veľmi priestranné izby a kvalitné drevené parkety v izbách, ktoré sa dajú zrenovovať a tak sa dá krásne zachovať identita bytu. Bytový dom si prešiel rekonštrukciou a zateplením strechy. Byt je napojený na vlastné kúrenie, vďaka čomu zaplatíte len to, čo miniete a regulujete si sami teplotu vody a kúrenia.
 

Dispozícia:


Byt je výborne dispozične riešený avšak vďaka jeho tehlovom prevedení je možné s dispozíciou hýbať a robiť zmeny podľa svojich predstáv a potrieb (napríklad prepojenie obývacej izby s kuchyňou). Vstupom sa dostávame do veľkej centrálnej chodby. Na ľavej strane sa nachádza kúpeľňa s oknom, s oddeleným WC a kumbálom, kuchyňa s jedálňou a špajzou. Ďalej sa z chodby na pravej strane nachádzajú 2 izby a oproti vstupu je tretia (pre lepšiu predstavu pôdorys vo fotografiách)
 

Lokalita:


Nachádzame sa vo výbornej lokalite v blízkosti centra mesta ale zároveň vo veľmi kľudnej a tichej časti na Ulici Pod bôrikom. Výhodou bytu je možnosť vybudovať parkovacie miesto, prípadne v okolí sa nachádza dostatok mestským parkovacích miest. Pár minút pešo sa nachádza najbližší obchod a námestie mesta Nová Dubnica, kde je kompletná občianska vybavenosť ako služby a obchody rôzneho druhu, pošta, úrady, kaviarne, reštaurácie a mnoho ďalšieho. Kúsok od bytu sa nachádza takisto aj škola, škôlka a autobusová zastávka.
 

Odporúčanie makléra:


Pokiaľ hľadáte priestranný tehlový byt s vlastnou záhradkou, vo výbornej lokalite a v “komornom” bytovom dome len s troma susedmi, je táto ponuka priamo pre Vás. Jeho veľkorysá výmera ponúka bývanie bez kompromisov a vďaka záhradke si môžete užiť letné grilovačky s rodinou alebo priateľmi. Veľkosť úložného priestoru v podkroví a v pivnici zaručí vždy dostatok miesta na všetko potrebné. Pivnica je rozdelená na dva časti, nachádza sa tam aj elektrina a okno, takže si môžete vybudovať vlastné malé “fitness centrum”.
 

Cena so záhradkou:€ 149.000,-


Bonus: K bytu je možné dokúpiť aj garáž s montážnou jamou, pivnicou a elektrikou priamo pri bytovom dome za€ 25.000,-.
 
V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha83 m²
Úžitková plocha83 m²
Poschodie1
Počet poschodí1
Počet izieb3
Stavpôvodný
Statusaktívne
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Predzáhradkaáno

Vaše hodnotenie ponuky