5 izbový byt, 131 m2 + terasa 11 m2, BA I, Nám. M. Benku

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Námestie Martina Benku
131 m²
7
3
5
áno
áno
áno
áno
predaj - 5 a viac izbový byt
420.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

5728x zobrazená v zozname / 610x zobrazená detailne / 610x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný byt, nachádzajúci sa na Námestí Martina Benku v Bratislave, v bytovom dome postavenom v r. 2000. Byt s nadštandardnou výmerou 131 m2 sa nachádza na 3/7 nadzemných podlaží, pričom vo vchode sa na poschodí nachádzajú iba 2 byty. Prislúcha k nemu terasa s výmerou 11,5 m2 a murovaná pivničná kobka na medziposchodí.

Byt má veľkú variabilitu dispozičného riešenia, nosné sú iba obvodové múry.
V celom byte sú plastové okná, vstupné dvere sú bezpečnostné, osadené sú 4 klimatizačné jednotky, vlastné vykurovanie plynovým kotlom. Výborná orientácia na 2 svetové strany (denná časť juhozápad, nočná časť severovýchod). Priaznivé prevádzkové náklady.

Bytový dom sa nachádza priamo na okraji Starého Mesta, v lokalite s vynikajúcou dostupnosťou a vybavenosťou (zástavky MHD, obchody, reštaurácie, kaviarne, potraviny, služby v tesnej blízkosti, Medická záhrada či OC Central s poliklinikou Procare vzdialené cca 10 min chôdze).

Možnosť kúpy/dlhodobého prenájmu parkovacích státí priamo pod bytovým domom ako aj parkovania na rezidentskú kartu v bezprostrednom okolí.

Cena: 420.000,-EUR


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha142 m²
Úžitková plocha131 m²
Poschodie3
Počet poschodí7
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zZmiešané
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové