Priestranný dom 4+K v pokojnej časti obce na veľkom pozemku 2455m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Diakovce
113 m²
2455 m²
1
5
čiastočne prerobený
áno
230V
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

90x zobrazená v zozname / 56x zobrazená detailne / 56x zobrazená detailne tento mesiac

Výborná ponuka: priestranný rodinný dom 4+K pre väčšiu rodinku. V zadnej prístavbe je letná kuchynka a sklad. Dom je veľkorysý, úžitková plocha domu 113m2. Leží na rozsiahlom pozemku o šírke 20m a celková výmera je 2455 m2 so širokým využitím, oplotený. Zastavaná plocha je 490m2, záhrada 1965m2. Predná brána -otváranie bola napojená na elekrinu. Veľmi príjemná poloha, v kľudnej časti obce Diakovce mimo hlavnej cesty, pohodoví susedia, neďaleko sa nachádza termálne kúpalisko.

DiSPOZÍCIA DOMU:


- predná časť: vstupná chodba/zádverie, veľká obývacia hala s oknami a východom orientovaným do záhrady, 3 spálne orientované do ulice na západnú časť, kuchynská časť je oddelená s praktickou veľkou komorou, kúpelňa s rohovou vaňou, sprchovacím kútom, technická miestnosť s wc, kotol, slúžila ako práčovňa.
- zadná prístavba: letná kuchynka a vedľajší sklad.

TECH.INFO: konštrukcia pálená tehla + kváder, čiastočne zateplená fasáda s polystyrénom 10 cm, strecha pôvodná v dobrom stave (iba nad obývačkou potreba výmeny izolácie), možnosť využitia podkrovia. ústredné kúrenie plyn.kotol starší, nové radiátory, rekonštrukcia elektriny - meď aj silnoprúd, rozvody vody, odpadu, kanalizácie. Dom prešiel v r.2000 rekonštrukciou kúpelňa sanita, obklady, kuchyňa na mieru vidiecky štýl, vstavané spotrebiče el.rúra, plyn.varná doska, štýlový digestor.

SIETE: elektrina, voda, kanalizácia, plyn zavedený - merač dočasne odpojený, dostupný optický internet. Na pozemku je studňa na polievanie.

Vzdialenosť: SA 3 km, GA 12 km, BA 63 km. Dom je ihneď voľný-bez tiarch aj na hypotéku, čiastočne zariadený, je vypracovaný ZP.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2455 m²
Zastavaná plocha490 m²
Úžitková plocha113 m²
Počet poschodí1
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Parkovanievonkajšie
Postavené zZmiešané
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky