Priestranný dvoj-izbový byt s veľkou loggiou pod Kamzíkom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Klenova
68 m²
5
4
2
áno
nie
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
257.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

31314x zobrazená v zozname / 353x zobrazená detailne / 247x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj priestranný dvoj-izbový byt s veľkou loggiou a vnútorným parkovacím státím v novostavbe z roku 2009.
BYT
Byt je veľkorysý výmerou, jeho podlahová plocha je 68 m2 a loggia / terasa má 10,5 m2. Nachádza sa na 4./5. poschodí. Má skutočne praktickú dispozíciu. Obývacia a denná časť bytu je orientovaná na západ, taktiež terasa a je presvetlená viacerými oknami. Spálňa je orientovaná na sever a klímou je príjemná na spanie.
Byt má plne vybavenú kuchyňu, kúpeľňu s oknom a samostatné WC . Podlahy sú drevené, okná sú plastové a v priestore obývacej izby so slnečnou orientáciou je inštalovaná klimatizácie. Nábytok a zariadenie kuchyne sú v kompaktnom dizajne a vysokej kvalite. K bytu prislúcha parkovacie miesto v suteréne domu (extra cena 21.000EUR).

PROJEKT


Rezidenčný projekt na Klenovej ulici na bratislavských Kramároch priniesol do tejto lukratívnej a vyhľadávanej štvrte moderné a praktické mestské bývanie v obkolesení zelene. V širšom centre mesta tak vzniklo šesť nízkopodlažných bytových domov, ktoré ponúkajú vysoký štandard bývania v dvoj- až štvorizbových bytoch s jedinečným výhľadom na Bratislavu a v priamej blízkosti všetkých výhod mesta. Bytový dom a projekt KRAMER bol postavený v roku 2006 renomovaným developerom Cresco. Každý bytový dom má vlastnú kotolňu, čo sa výrazne odráža na mesačných nákladoch za užívanie bytu. Energetický certifikát budovy je v triede B.
LOKALITA
Byt sa nachádza v známej lokalite Kramárov v blízkosti nemocnice a polikiníky. Pár krokov od bytového domu sa nachádza zastávka MHD. Celý projekt sa nachádza v privátnom prostredí, s množstvom zelene a je odtiaľ blízko k prechádzkam a relaxu. V dostupnosti sú potraviny, školy, zdravotná starostlivosť, dokonca Nemocnica Kramáre, služby, kaviarne, reštaurácie, atd.

Táto ponuka je vhodná pre jednotlivca alebo pár, ktorí si chcú užívať mestský život, no zároveň hľadajú aj trochu ticha a relaxu. Byt je vybavený kompaktným nadčasovým a kvalitným nábytkom, čo vnímame tiež ako výhodu pri investícii do nehnuteľnosti ako na bývanie, tak aj na prenájom.

#followtheriversfindyourhome

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha78.5 m²
Úžitková plocha68 m²
Poschodie4
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Lódžiaáno
Pivnicanie
Garážáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky