Priestranný rodinný dom s peknými výhľadmi v Hriňovej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Hriňová
180 m²
989 m²
predaj - Rodinný dom
250.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2745x zobrazená v zozname / 222x zobrazená detailne / 81x zobrazená detailne tento mesiac

V ponuke priestranný dom v okrajovej časti Hriňovej.
Leží na v kopci, na parcele o celkovej výmere 989 m2 s JV orientáciou. Kolaudovaný bol v roku 2004. Je Podpivničený dvojpodlažný. Zapojené má všetky inžinierske siete.
Vykurovanie centrálne plynové, ohrev vody elektrickým bojlerom.

DISPOZÍCIA :


Suterén má vstup z prízemia ale aj z prvého podlažia. Tvorí ho tvorí chodba, sušiareň s kúpeľňou a WC, technická miestnosť, garáž s komorou aj so samostatným vchodom zvonka a pivnička pod terasou.
Prvé podlažie tvorí chodba, kúpeľňa s WC, obývacia izba s východom na terasu, jedáleň, kuchyňa.
Druhé podlažie tvorí chodba kúpeľňa s WC a 3 spálne, každá s východom na lodžiu, odkiaľ sú krásne výhľady do okolia.
Okolie domu je vkusne upravené a udržiavané, na pestovanom trávniku sú ovocné stromy a okrasná záhradka. Pri dome je vydláždené parkovanie pre 2 autá. V spodnej časti pozemku pri prístupovej ceste je parcela, kde možno vybudovať prístrešok na auto.
Nehnuteľnosť pôsobí útulne, poskytne bývanie pre väčšiu rodinu prípadne dvojgeneračné bývanie a predáva sa s väčšinou zariadenia. Mesačné náklady do 200€.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku989 m²
Úžitková plocha180 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky