Príjemný 2-izbový byt v projekte OVOCNÉ SADY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava
Ulica.: Ivanská cesta
44.8 m²
6
1
2
holopriestor
nie
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
169.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

103x zobrazená v zozname / 9x zobrazená detailne / 9x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj príjemný a svetlý 2-izbový byt v novo-skolaudovanej časti projektu OVOCNÉ SADY na Ivánskej ceste.

BYT
Byt je situovaný na 1.poschodí zo šiestich. Disponuje celkovou úžitkovou plochou 44,80 m2, z čoho samotný byt má výmeru 42 m2 a rozloha balkóna je 2,8 m2. K bytu prislúcha pivničná kobka 1,7 m2. Vlastné vonkajšie parkovacie státie je možné dokúpiť k bytu za cenu 10.000EUR.

Byt sa predáva ako holobyt v prevedení ŠTANDARD s použitými materiálmi vyššej kvality. Na balkóne je zabudovaná predpríprava pre vonkajšiu klimatizačnú jednotku.
V kuchyni sú pripravené všetky potrebné rozvody pre elektrický sporák, digestor, zásuvky pre chladničku, mrazničku a prívod studenej, teplej vody, vývod odpadu pre drez ako aj umývačku riadku. Kúrenie je zabezpečené teplom z centrálnej kotolne cez radiátory v každej z izieb.

LOKALITA


Komplex novo-skolaudovaných bytových domov v projekte OVOCNÉ SADY patrí k obľúbenej zóne pre bývanie v mestskej časti Trnávka. Priamo pred bytovým domom sú upravené záhrady, detské ihrisko a workout zóna. Projekt má výbornú polohu blízko nákupných centier Avion Shopping Park, IKEA a Obchodné centrum KORZO. Výborná dopravná dostupnosť na všetky smery Bratislavy, priame napojenie na diaľničný obchvat, nové zástavky MHD ako aj plne vybudovaná infraštruktúra sú zárukou spokojného a kvalitného bývania. Rodiny s deťmi si prídu na svoje v jednom z najväčších detských športových centier Kids House v tesnej blízkosti štvrte. Pre milovníkov adrenalínu je pripravená Jump Arena a najväčšia lezecká stena K2. Športovo relaxačný areál Zlaté Piesky dostupný do pár minút autom ponúka množstvo športových aktivít ako aj možností relaxu a oddychu.

#followtheriversfindyourhome

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha46.8 m²
Úžitková plocha44.8 m²
Poschodie1
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky