PRÍJEMNÝ, SVETLÝ 2-IZB BYT SO ZÁHRADOU, PARKOVANIE, KLIMATIZ., PIVNICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Veľký Biel
Ulica.: Marhuľová
39 m²
prízemie
2
úplne prerobený
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
600,- € Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

3017x zobrazená v zozname / 91x zobrazená detailne / 91x zobrazená detailne tento mesiac

Ak hľadáte bývanie v tichej a príjemnej lokalite v blízkosti hlavného mesta ste na správnom mieste. V zastúpení majiteľa vám ponúkame na prenájom krásny, slnečný, klimatizovaný 2-izbový byt s terasou a záhradou vo Veľkom Biely. Byt je súčasťou 1 podlažného bytového domu a nachádza sa na prízemí. Bytový dom pôsobí veľmi príjemným dojmom, ponúka komornú atmosféru s pocitom rodinného domu. Byt je kompletne zariadený a pripravený pre nových nájomníkov. Ponúkame ho do dlhodobého prenájmu. Výmera bytu predstavuje 39 m2 a záhrada s terasou, ktorá má 45 m2. Okolie ponúka množstvo zelene a priestoru pre voľnočasové aktivity.

Atraktivitou tohto bytu je priestranná záhrada s terasou na ktorej si môžete vychutnať rannú kávu plnými dúškami či večerné posedenie s rodinou alebo priateľmi. Byt má veľmi dobré dispozičné riešenie. Pozostáva zo vstupnej haly, kuchyne spojenou s obývačkou, z ktorej je vstup do záhradky. Kuchynská časť disponuje priestrannou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi (elektrická rúra, mikrovlnná rúra, indukčná doska, digestor, chladnička s mrazničkou). V letnom horúcom počasí oceníte klimatizáciu. Presúvame sa do spálne, v ktorej sa nachádza šatníková skriňa s dostatkom úložným priestorom a v neposlednom rade kúpeľňa spojená s WC (práčka so sušičkou). K bytu prislúcha pivničná kobka, ktorá ponúka množstvo úložného priestoru, prípadne môže slúžiť aj ako špajza. Pred bytovým domom je k dispozícii vlastné vyhradené parkovacie miesto.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: ulica - Marhuľová, obec Veľký Biel, okres Senec
* poschodie: 0/1
* celková plocha bytu: 39 m2
* záhrada s terasou: 45 m2
* kompletne zariadený
* vlastné vyhradené parkovanie pred bytovým domom
* vyhľadávaná a novovybudovaná lokalita
* dostatok úložného priestoru – vstavané skrine
* klimatizácia

LOKALITA A OKOLIE:


Byt sa nachádza vo veľmi dobrej a tichej lokalite vo Veľkom Biely. Lokalita disponuje dobrou občianskou vybavenosťou, ZŠ s MŠ, obchody, Coop Jednota, zmrzlina, obľúbené jazero, bufety, kvetinárstva, detské ihriská, workoutové ihriská, kultúrny dom, futbalové ihrisko, vlaková a autobusová zastávka, blízke napojenie na D1, D4/R7. Neďaleko je mesto Senec, ktoré ponúka kompletnú občiansku vybavenosť úrady, školy, obchody, LIDL, Kaufland, BILLA, Tesco, vlaková a autobusová stanica, nákupnú zónu Pepeco, Teddy, Sinsay, DM a mnoho iných, nachádza sa tu pešia zóna a samozrejme netreba zabúdať na Slnečné jazerá ktoré ponúkajú mnoho kultúrnych podujatí.

CELKOVÝ DOJEM:


Nehnuteľnosť pôsobí veľmi príjemným dojmom, slnečný byt, priestranná spoločenská miestnosť s terasou a vlastnou záhradou, disponuje dostatkom úložným priestorom. Veľkou výhodou je, že celý byt sa nachádza v tichej lokalite. Tento byt spĺňa všetko pre spokojné nájomné bývanie. Či už ste jednotlivec alebo pár určite oceníte všetky plusy tohto 2-izbového bytu. V blízkosti máte všetko po ruke a do mesta to máte doslova na skok.

CENA: 600,-EUR a 150,-EUR energie


V cene je zahrnuté vypracovanie nájomných zmlúv a preberacích protokolov.
Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí jedno mesačné nájomné 750,-EUR, vratná kaucia vo výške 750,-EUR a provízia pre realitnú kanceláriu 750,-EUR.

ID: 8182141


© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha39 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb2
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkaáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky