RADO|Na predaj pozemok so stavebným povolením, Trenč.Jastrabie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianske Jastrabie
568 m²
studňa a vodovod
230/400V
žumpa
predaj - Pozemky - bývanie
73.000,- €
128,52 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

10880x zobrazená v zozname / 895x zobrazená detailne / 77x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na predaj pozemok o výmere 568 m² na novovybudovanej ulici v Trenčianskom Jastrabí. Na pozemok už je naprojektovaný rodinný dom typu bungalov so šikmou strechou. Je vydané už aj stavebné povolenie a zaplatená záloha stavebnej firme, ktorá bude stavbu realizovať na kľúč aj s kolaudáciou. Konečná cena stavby je 120.000€. Dá sa začať staviať hneď po predaji.
4 izbový bungalov má zastavanú plochu 120 m² a dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, kuchyne prepojenej s obývačkou, spálne a dvoch detských izieb.
Pri pozemku je elektrika a dom je zatiaľ projektovaný na studňu, na ktorú je taktiež povolenie. Budúci rok sa bude robiť v obci rekonštrukcia vodovodu, následne môže byť dom prepojený na obecnú vodu.

V obci je kompletná občianska vybavenosť – škola, škôlka, potraviny, lekár, pošta a autobusová zastávka. V okolí je mnoho cyklotrás a turistických trás. Turistika na Považský Inovec začína priamo v obci.

Cena za pozemok s projektom a so všetkými povoleniami na stavbu je 73.000€.
K nahliadnutiu máme k dispozícii všetky dokumenty.

Miroslava Kováčová


RADO Reality Group
Tel.:
e-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku568 m²
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciažumpa
Internetlokálny poskytovateľ
Inžinierske sieteáno
Káblová televíziaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky