RAJECKÁ ul. - 3 IZBOVÝ BYT PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Vrakuňa
Lokalita.: Bratislava - Vrakuňa
Ulica.: Rajecká
64 m²
predaj - 3-izbový byt
169.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4558x zobrazená v zozname / 287x zobrazená detailne / 287x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám exkluzívne ponúka na predaj tento 3 izbový byt, nachádzajúci sa v tichom prostredí Vrakune na Rajeckej ulici.

Byt sa nachádza na 4. poschodí 7-poschodového zatepleného panelového domu, ktorý prešiel kompletnou renováciou spoločných priestorov, zaizolovaním pivníc a taktiež výmenou výťahu a stupačiek pred dvomi rokmi.

Za jednu z výhod považujem, že parkovanie tu nie je problémové, v okolí bytovky sa nachádza dostatok parkovacích miest vyhradených pre rezidentov.

K bytu prislúcha pivničná kobka na prízemí s výmerou 1,83 m2. Byt je kúpou voľný, predáva sa zariadený. Jednotlivé kusy nábytku zostanú v byte k dispozícii po dohode s majiteľmi.

Trojizbák prešiel kompletnou rekonštrukciou približne pred desiatimi rokmi. Čistá podlahová plocha bytu je 61,65 m2, ktoré sú logicky dispozične rozvrhnuté. Po vstupe do bytu sa nachádzame v priestrannej hale, z ktorej postupne vstupujeme do všetkých miestností. Najväčšou z nich je priestranná obývačka s výmerou 19 m2, v ktorej máme k dispozícii vstavaný roldor. Tá je spolu so spálňou orientovaná na južnú stranu. Na sever je orientovaná menšia izba (pracovňa / detská / hosťovská) a takisto samostatná kuchyňa. Z kuchyne máme výstup na zasklenú loggiu (fínsky systém) s výmerou dodatočných 2,6 m2. Samostatné a oddelené je takisto WC od kúpeľne.

Lokalita:



Čo sa týka lokality, nachádzame sa mimo hlavných ťahov a prostredie v okolí Rajeckej ulice je tiché a pokojné. V pešej dostupnosti od bytovky máme k dispozícii kompletnú občiansku vybavenosť vrátane potravín, škôl a škôlok a ďalších služieb. Do piatich minút sa dostaneme na TIOP Vrakuňa, čiže prestupnú stanicu IDS BSK, odkiaľ sa pohodlne dopravíme či už trolejbusom alebo vlakom až do centra mesta. Ideálnym miestom na rekreáciu a šport je Vrakunský lesopark, ktorý máte na skok.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 121659



Cena: 169 999€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha64 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky