Rekreačné pozemky v obci Turkov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Turzovka
1000 m²
studňa
predaj - Rekreačné pozemky
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

13173x zobrazená v zozname / 821x zobrazená detailne / 82x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj viaceré parcely rekreačných pozemkov v malebnej obci Turkov, mestskej časti mesta Turzovka. Pozemky majú rozličné výmery od 1000 m² až po 20 000 m², čo ich robí ideálnymi pre výstavbu rekreačných objektov či ako výhodnú investíciu.

**Vlastnosti pozemkov:**
- Výmera: 1000 m² – 20 000 m²
- Spevnená prístupová cesta
- Krásna príroda a pokojné prostredie

**Lokalita:**
- Turkov je mestská časť mesta Turzovka, kde je kompletná občianska vybavenosť vrátane autobusovej a vlakovej zastávky, obchodov Tesco, Lidl, Billa a viacerých reštaurácií.
- Obec Turkov sa nachádza v blízkosti lyžiarskeho strediska Makov a turisticky vyhľadávanej lokality Živčáková s množstvom liečivých prameňov.
- V blízkosti sa nachádza aj futbalová hala Korňa s priestranným krytým futbalovým ihriskom, wellness a bowlingom.
- Turkov sa nachádza kúsok od hraníc s Českou republikou, kde je lyžiarske stredisko Bílá a rôzne turistické trasy.

Záujemci si môžu vybrať z pozemkov podľa výmery a konkrétnej lokality, kde sa nachádzajú. Pri bližšom informovaní vieme zaslať presné informácie.

Tieto pozemky sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú kľudné miesto na relaxáciu, alebo chcú investovať do atraktívnej lokality s potenciálom rastu. Neváhajte a kontaktujte nás pre viac informácií a prehliadku pozemkov.


Pre viac informácii ma kontaktujte.


Jakub Jaroš, tel. číslo
mail:




Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1000 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
Internetlokálny poskytovateľ
Inžinierske sieteblízko

Vaše hodnotenie ponuky