Rekreačný pozemok pre developéra, 50.000m2, Lysica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Lysica
1 m²
studňa
žumpa
predaj - Pozemky - bývanie
8,- €
8,- €/m2 vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

12980x zobrazená v zozname / 638x zobrazená detailne / 83x zobrazená detailne tento mesiac

Skvelá investičná príležitosť pre developéra alebo investora. Ponúkame Vám na predaj krásny slnečný pozemok v tichej a vyhľadávanej lokalite obce Lysica.

Pozemok je o výmere 48.338m2 a je ideálny pre investičnú príležitosť, nakoľko sa v jeho blízkosti momentálne buduje nová výstavba rekreačných nehnuteľností.

Pozemok je možné rozparcelovať a vytvoriť priestor pre samostatnú výstavbu rekreačných nehnuteľností, ktoré budú obklopené nádhernou prírodou. Lysica sa nachádza len kúsok od vyhľadávanej turistickej oblasti Terchová, kde nájdete množstvo turistických trás a príležitostí na aktívny oddych. Okrem toho, len 20 minút od pozemku sa nachádza lyžiarske stredisko Vrátna, ktoré ponúka skvelé podmienky pre zimné športy.

Táto lokalita je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokoj a prírodu, no zároveň ocenia blízkosť turistických atrakcií a lyžiarskych stredísk. Investujte do budúcnosti a využite túto jedinečnú príležitosť na výstavbu rekreačných nehnuteľností v krásnom prostredí.

Cena pozemku je 8€/m2.



Pre viac informácii ma kontaktujte.

Ing. Lenka Kormančíková


tel. číslo:
e-mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
Kanalizáciažumpa
Inžinierske sieteblízko
Terénmierny svah
Prístupová cestaneupravená cesta

Vaše hodnotenie ponuky