REZERVOVANE - Exkluzívne na predaj krásny 3 izbový so záhradou, Trenčí

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Vladimíra predmerského
79 m²
3
verejný vodovod
áno
230V
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
246.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

21807x zobrazená v zozname / 755x zobrazená detailne / 441x zobrazená detailne tento mesiac

PROM REAL má pre Vás v exkluzívnom zastúpení zaujímavú ponuku 3 izbového zariadeného bytu so záhradou v Trenčíne, časť Vinohrady.

Byt s výmerou 78 m2 sa nachádza na prízemí dvojposchodového tehlového bytového domu z roku 2018 s bezbarierovým prístupom. Súčasťou predaja je taktiež záhrada s terasou o veľkosti 92 m2, parkovacie státie a 3 m2 veľká pivnica priamo pri byte.

Samotnú pozornosť si určite zaslúži záhrada s veľkou terasou s východom z obývacej izby ako aj zo spálne. Poskytne Vám dostatok miesta na posedenie spriateľmi, deťom na hranie prípadné záhradkarčenie.

Dispozične je byt veľmi dobre riešený. Vstupná chodba s priestorom na dobudovanie samostatného šatníka prípadne vstavenej skrine podľa potrieb nového majiteľa. Samostatná kúpeľňa s vaňou a WC. Priestranná obývacia izba prepojená s kuchyňou, 2x samostatná izba.

Byt sa predáva zariadený v jednotnom veľmi peknom štýle bez nutnosti akýchkoľvek ďaľších nákladov.

Za zmienku určite stoja nízke mesačné náklady len 110€/mesačne vrátane elektrickej energie. Vykurovanie bytu je riešené vlastným plynovým kotlom

Lokalita VINOHRADY patrí k obľúbeným častiam mesta s novou výstavbou. V tesnej blízkosti nájdete potraviny BILLA, pekáreň, lekáreň, mäsiarstvo, reštauráciu, detské ihrisko, zastávku MHD a ostatnú kompletnú občiansku vybavenosť vrátane školy a škôlky.

Najväčšími výhodami sú:



- dispozične dobre riešený byt veľkou vlastnou záhradou

- nízke mesačné náklady a vlastné kúrenie

- výborná lokalita vhodná pre rodiny s deťmi

- žiadne ďaľšie investície, veľmi vkusne zariadený byt

CENA: 246.000EUR



V prípade záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na:

Ing. Alena Vančová, TEL:


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha79 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky